Στιλάτα ρολόγια με μπλε καντράν

Το μπλε καντράν είναι μία από τις ωραιότερες τάσεις της σύγχρονης ωρολογοποιίας.

Είναι ιδανικό χρώμα για μια γκαρνταρόμπα που κινείται από κοστούμι μέχρι βερμούδα, είναι dressy χωρίς να είναι επίσημο, ενώ χάρη στους θαλασσί τόνους δείχνει ιδιαίτερα κομψό ως καλοκαιρινό αξεσουάρ. Το μπλε καντράν είναι μία από τις ωραιότερες τάσεις της σύγχρονης ωρολογοποιίας. 

Tissot - Seastar 1000 Gent Automatic

Στιλάτα ρολόγια με μπλε καντράν

Μέσα στο νερό, οι επιδόσεις του Seastar 1000 Gent Automatic της Tissot είναι εξίσου εντυπωσιακές όσο και έξω από αυτό: έχει εξαιρετική στιβαρότητα που μπορεί να αντέξει σε πίεση έως 30 bar (300 μ.), προσφέρει ακρίβεια χάρη στο μηχανισμό Powermatic 80 αλλά και 80 ώρες αυτονομίας, ενώ κυκλοφορεί και με λουράκι από καουτσούκ αν έχετε σκοπό να το φοράτε για καταδύσεις. Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, αυτό το μοντέλο 43 χιλιοστών δείχνει υπέροχο με ατσάλινο μπρασελέ.

Hamilton - Khaki X-Wind Day Date Auto

ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΛΕ ΚΑΝΤΡΑΝ Hamilton

Τα ρολόγια Hamilton είναι καινοτόμα, στυλάτα και εξαιρετικά αξιόπιστα. Το Khaki X-Wind Day Date Auto στα 45 χιλιοστά ξεχωρίζει με την ανώτερη τεχνική του αρτιότητα, ενώ, σχεδιαστικά, αποτίνει φόρο τιμής στην αεροπλοΐα. Διαθέτει 80 ώρες αυτονομίας, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ ξεχωρίζει με τις τρεις κορώνες του.

Rado - Captain Cook Automatic 

ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΛΕ ΚΑΝΤΡΑΝ Rado

ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΛΕ ΚΑΝΤΡΑΝ Rado

Η νέα συλλογή ρολογιών Captain Cook της Rado διαθέτει όλα τα φίνα χαρακτηριστικά που έκαναν την αρχική συλλογή του 1962 μια τεράστια επιτυχία, αλλά με νέα υλικά και τεχνοτροπίες. Το μπλε χρώμα του καντράν καθρεφτίζεται και στη στεφάνη, ενώ τα αναγνωρίσιμα στοιχεία παραμένουν αναλλοίωτα: οι δύο δείκτες είναι σε σχήμα σπαθιού και βέλους, οι ενδείξεις φωσφορίζουν, ενώ το καντράν είναι θολωτό. Κυκλοφορεί με ατσάλινο μπρασελέ και με καφέ δερμάτινο λουράκι.

Tag Heuer - Carrera Heuer-02, GMT

ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΛΕ ΚΑΝΤΡΑΝ

Μια ακόμη δυναμική πρόταση από την Tag Heuer είναι ο αυτόματος χρονογράφος 02, με διάμετρο 45 χιλιοστών και κατασκευή από ατσάλι με ασορτί μπρασελέ. Έχει ένα πολύ ενδιαφέρον καντράν skeleton που προστατεύεται με κρύσταλλο από ζαφείρι, ενώ έχει αυτονομία χρόνου 75 ωρών. Είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα εάν σκοπεύετε να κάνετε καταδύσεις, ενώ διατίθεται και με λουράκι από καουτσούκ με αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας.

Longines - Master Collection

ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΛΕ ΚΑΝΤΡΑΝ Longines

Είναι μια συλλογή που επεκτείνεται κάθε χρόνο, καθώς οι κλασικές γραμμές και η άψογη τεχνοτροπία προσελκύουν όλο και περισσότερους αγοραστές. Η πιο πρόσφατη πρόταση είναι τα αντρικά ρολόγια με μπλε καντράν, που κυκλοφορούν είτε με λουράκι από δέρμα αλιγάτορα είτε με μπρασελέ. Το συγκεκριμένο έχει μέγεθος 29 χιλιοστά και κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ διαθέτει αυτόματο μηχανισμό L592.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.