Οι BTS ανακοίνωσαν ότι το επόμενο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου. Το κορυφαίο K-pop συγκρότημα έκανε την ανακοίνωση στο Twitter με ένα ασπρόμαυρο teaser βίντεο που περιλαμβάνει στιγμές από την καριέρα του και το σύνθημα We Are Bulletproof (Είμαστε Αλεξίσφαιροι).

BTS όπως Bangtan Sonyeondan

Το ακρωνύμιο BTS του συγκροτήματος προέρχεται, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από δύο φράσεις: Τη Bangtan Sonyeondan στα κορεατικά (Αλεξίσφαιροι Πρόσκοποι) και τη Beyond the Scene στα αγγλικά.

> Διάβασε ακόμα: Το 2021 ήταν η χρονιά (και) της Κορέας

Ο πυρετός για το νέο άλμπουμ

Το επταμελές boy band απαρτίζεται από τους RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V και Jungkook, που πρόσφατα ολοκλήρωσαν το τελευταίο show τους, το Permission to Dance On Stage στο Λας Βέγκας.

Το επερχόμενο άλμπουμ τους δεν έχει επίσημο τίτλο και δεν είναι σαφές εάν το 'We Are Bulletproof' αναφέρεται στο άλμπουμ ή σε τραγούδι. Στο τελευταίο show τους, πάντως προβλήθηκε σε μία οθόνη ένα βίντεο με την ημερομηνία 2022.06.10, μαζί με το σύνθημα 'We Are Bulletproof' .

Οι BTS κυκλοφόρησαν το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους Be τον Νοέμβριο του 2020. Το συγκρότημα έκτοτε έχει κυκλοφορήσει δύο επιτυχημένα singles, το Butter και το Permission to Dance.

Η εμφάνιση στα Όσκαρ και η δική τους ταινία

Οι BTS πραγματοποίησαν πρόσφατα και μία προηχογραφημένη εμφάνιση στην τελετή απονομής των Όσκαρ, εξυμνώντας τις αγαπημένες τους ταινίες της Disney και της Pixar, συμπεριλαμβανομένων των Coco και Aladdin.

> Διάβασε ακόμα: Η Latto παίζει το παιχνίδι της ραπ στα δάχτυλα

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η ταινία από τη συναυλία του συγκροτήματος, BTS Permission to Dance on Stage: Seoul είχε εισπράξεις 32,6 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακό της στο διεθνές box office από την προβολή σε 3.711 κινηματογράφους σε 75 αγορές.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.