Η Latto παίζει το παιχνίδι της ραπ στα δάχτυλα

Η δαιμονική, άγρια ενέργεια της Αμερικανίδας ράπερ που δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνεργάστηκε με τη Mariah Carey.

Σε λίγο όλοι θα μιλούν για τη Latto, πρώην Mulatto, που άλλαξε το όνομα με το οποίο έγινε αρχικά γνωστή -σημαίνει μουλάτα, δηλαδή μιγάδα- έπειτα από τη διαμάχη που προκάλεσε σχετικά με την πολιτική του ορθότητα, ως λέξης. Κι αυτό παρότι η ταλαντούχα Αμερικανίδα ράπερ, που γεννήθηκε στην Ατλάντα από λευκή μητέρα και μαύρο πατέρα ως Alyssa Michelle Stephens, είχε κάθε δικαίωμα να προσπαθήσει να επανοικειοποιηθεί τον όρο.

Η Latto παίζει το παιχνίδι της ραπ στα δάχτυλα

Η Latto, λοιπόν, που κάποιοι την αποκαλούν Big Latto, άρχισε να σημειώνει σταδιακά επιτυχίες από το 2016, αφού συμμετείχε στο reality The Rap Game. Παρόλα αυτά, τη μεγαλύτερη επιτυχία της την έκανε μόλις πέρυσι, με το beatάτο Big Energy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIG LATTO🎰 (@latto777)

Με τις ευλογίες της Mariah Carey

Το Big Energy κυκλοφόρησε έξι μήνες αφού ανακηρύχθηκε σε MTV's Global Push Artist για τον Φεβρουάριο του 2021. Τότε, το τραγούδι έφτασε μέχρι το νούμερο 11 του Billboard Hot 100, αποτελώντας single-προπομπό του δεύτερου studio album της, του 777, που κυκλοφόρησε τελικά φέτος, στις 25 Μαρτίου. 

LATTO

Τρεις μέρες μετά, βγήκε επίσημα ως single το μεγάλο πυροβολικό του, το remix του Big Energy, στο οποίο συμμετέχει η βασίλισσα των φωνητικών ακροβατικών -η Mariah Carey, βρε- και ο DJ Khaled

> Διάβασε ακόμα: Το άστρο της Miley Cyrus είναι γυμνό

Η συνεργασία με την απόλυτη ντίβα των 90s, βέβαια, μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς στο Big Energy χρησιμοποιείται ένα sample από το τραγούδι Genius of love των Tom Tom Club, ένα sample που είχε χρησιμοποιήσει και η Carey στο Fantasy, το 1995.

> Διάβασε ακόμα: Η Céline Dion δεν ήταν μόνο η βασίλισσα της κορώνας

Στυλ και σεξαπίλ

Το body-positive μαξιμαλιστικό της στυλ, όπως και οι καμπύλες της, έχουν κάτι που παραπέμπει στη Nicki Minaj και τη Jelena Karleuša, παρόλα αυτά η Latto καταφέρνει να είναι μοναδική, να έχει τον δικό της χαρακτήρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIG LATTO🎰 (@latto777)

Μια βόλτα στο Instagram της, πάντως, στο οποίο αυτή τη στιγμή έχεις ως profile pic μια φωτογραφία της Mariah Carey, αποκαλύπτει το πόσο cool και απενοχοποιημένη είναι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIG LATTO🎰 (@latto777)


LATTO X MARIAH CAREYInfo: Το remix του Big Energy με τη συμμετοχή της Mariah Carey και του DJ Khaled, όπως και το album 777, κυκλοφορούν από την Panik Records/Sony Music.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.