Μετά από αλλαγές επί αλλαγών στην ημερομηνία πρεμιέρας του και την τελευταία ενημέρωση περί επ' αόριστον αναβολής της, τελικά ο κύβος ερρίφθη και το Tenet έστω και καθυστερημένα ευελπιστεί να είναι το απόλυτο blockbuster του ιδιόμορφου αυτού καλοκαιριού. Η ταινία του Christopher Nolan θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου σε 70 χώρες, όχι όμως και στις ΗΠΑ.

Στις 26 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει σε Καναδάς, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Κορέα, Ρωσία και Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ άλλων και μία ημέρα αργότερα, στις 27 του μήνα θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer. Στα αμερικάνικα σινεμά θα βγει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την υπόθεση του Tenet είναι ότι πρόκειται για "ένα action movie, μία επική περιπέτεια στον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας", όπως το έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος ο Nolan, που "εστιάζει στο χρόνο, την αντίληψή του, καθώς επίσης και στο πώς ο χρόνος λειτουργεί διαφορετικά". Πρωταγωνιστής είναι ο John David Washington ("Η παρείσφρηση"), γιος του Denzel Washington, που υποδύεται έναν κατάσκοπο.


Και επειδή η 27η Αυγούστου αργεί ακόμα, τσέκαρε εδώ τις 5 κορυφαίες ταινίες του Nolan, που αποτελούν την κατάλληλη προθέρμανση για το Tenet.