Πρώτο trailer για το Batman με τον Robert Pattinson

Κάτι πολύ σκοτεινό έρχεται με φόρα στην οθόνη σου.

Και μετά τον Batman του Christopher Nolan τι; Η τριλογία του ανθρώπου-νυχτερίδα από τα χέρια του δεξιοτέχνη Βρετανού χαράχτηκε ανεξίτηλα τόσο στην κινηματογραφική ιστορία όσο και τις καρδιές θεατών με αποτέλεσμα οι επόμενες προσπάθειες με πρωταγωνιστή τον μασκοφόρο εκδικητή της Gotham City να πέσουν στο κενό. Ο Ben Afleck έμοιαζε λίγος για το ρόλο. Το μέλλον ήταν αβέβαιο. Πριν λίγο όμως, η ελπίδα έλαμψε ξανά.

Το πρώτο trailer του νέου Batman σε σκηνοθεσία Matt Reeves (γνωστός από τα sequels στον Πλανήτη των Πιθήκων) με τον Robet Pattinson στον πρωταγωνιστικό ρόλο έκανε την εμφάνισή του στα video players όλου το πλανήτη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το trailer

Το στοίχημα της Warner Bros να κάνει επανεκκίνηση στον χαρακτήρα ήταν μεγάλο. Έτσι, παρ' όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν στα γυρίσματα εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 και κρίνοντας από τα περίπου 140 δευτερόλεπτα του trailer φαίνεται να κινείται σε πραγματικά καλό δρόμο - προσπαθώντας παράλληλα να αφήσει πίσω της το nolan-ίκο έπος. Ο Robert Pattinson είναι ένα super hero στα ξεκινήματά του, ένας υπερήρωας που ακόμα δεν έχει χτίσει τον μύθο του, απλά όπως είχε πει σε δήλωσή του ο Matt Reeves: "Υπάρχουν άνθρωποι που τον φοβούνται".

Η θεοσκότεινη ατμόσφαιρα με κάποιες vintage πινελιές, η υποβόσκουσα απειλή που δένει γάντι με τον το Something in the Way των Nirvana, ο νεαρός Batman με τη σχεδόν απόκοσμη εξωτερική εμφάνιση του Pattinson, η Zoe Kravitz στον ρόλο της Catwoman και η Gotham City που απειλείται από τρομοκρατικές επιθέσεις αφήνουν γοητευτικές και γκροτέσκες υποσχέσεις. Υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη του 2021. Κάτι καλό συμβαίνει εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος