Μπορεί να ακούγεται κάπως σουρεαλιστικό, αλλά πράγματι, ο Nicolas Cage στη νέα του ταινία ψάχνει να βρει ένα κλεμμένο γουρούνι. Το Pig όπως τιτλοφορείται η ταινία, αφηγείται την ιστορία ενός κυνηγού τρούφας (Cage) που μένει μόνος του στην ερημιά του Όρεγκον αλλά πρέπει να επιστρέψει στο παρελθόν του στο Πόρτλαντ για να βρει το αγαπημένο του γουρούνι που κατά τα φαινόμενα έπεσε θύμα απαγωγής. 

Στο τρέιλερ, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Cage φαίνεται να προετοιμάζει μία σειρά από διάφορα γεύματα ενόσω ο ίδιος αφηγείται: "Θυμάμαι κάθε γεύμα που έχω μαγειρέψει. Θυμάμαι κάθε άτομο που έχω σερβίρει. Ζεις τη ζωή σου για αυτούς και δε σε βλέπουν καν. Δε βλέπεις ούτε τον τον εαυτό σου. Δεν έχουμε πολλά πράγματα για τα οποία πραγματικά νοιαζόμαστε. Ποιος έχει το γουρούνι μου;"

Οι συντελεστές

Το Pig φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Michael Sarnoski, ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο με τη Vanessa Block, ενώ το cast συνθέτουν μεταξύ άλλων οι Alex Wolff, Adam Arkin και Nina Belforte. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου στις Η.Π.Α.

Θυμίζουμε στο μεταξύ ότι ο Cage είναι επίσης απασχολημένος ως Castor Troy με το sequel του ιστορικού πια Face/Off με τον John Travolta επίσης στο ρόλο του Sean Archer. 

Να πέσει το τρέιλερ του Pig: