Η ιστορία της βωμολοχίας από τον larger than life Nicolas Cage

Ένα docuseries που κανείς δε ζήτησε, αλλά όλοι θέλουν να δουν.

"Ναι, έχει τη δύναμη να κατευθύνει την ψυχή μας και να μεθύσει το μυαλό μας. Άντρες έχουν χαθεί εξαιτίας του, ενώ γυναίκες έχουν κάνει το βήμα να συζήσουν πολύ πιο γρήγορα από ότι έπρεπε. Για να κατανοήσουμε πλήρως την ουσία του, θα πρέπει να κάνουμε μία βουτιά εντός του, χωρίς φόβο, πολύ βαθιά μέσα στο μαγεμένο του δάσος" αναφωνεί ο Νιcolas Cage, στο τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε το Netflix. Πρόκειται για κάποιους είδους αίνιγμα;

Όση ώρα ο larger than life Χολιγουντιανός ηθοποιός αγορεύει με ύφος ιστορικού της τέχνης, χρησιμοποιώντας περισπούδαστες ακαδημαϊκές εκφράσεις και λυρικές μεταφορές, ο θεατής αντιλαμβάνεται σιγά σιγά ότι πρόκειται για μία καλοστημένη φάρσα. Ναι, αυτό είναι το πρώτο trailer για το νεο docuseries του Netflix με τίτλο History of Swear Words, όπου ο Cage θα εξερευνήσει την καταγωγή των λέξεων που θεωρούμε "βρισιές", μέσα από συνεντεύξεις με γλωσσολόγους, ιστορικούς, experts της ποπ κουλτούρας αλλά και άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Το trailer

H απάντηση για την πρώτη λέξη που περιγράψει μέσα από φιλοσοφικές αναζητήσεις ο Cage είναι προφανής. Μένει, λοιπόν, να δούμε ποιες άλλες λέξεις θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα docuseries που κανείς δε ζήτησε, αλλά όλοι θέλουν να δουν. Ποιος είναι ο βασικός λόγος για αυτό; Μα, φυσικά, ο άνθρωπος που μετέτρεψε τον εαυτό του από Οσκαρικό ηθοποιό στον Άρχοντας της Pulp Fiction και σε μία τρομερά διασκεδαστική καρικατούρα, η οποία δε σταματά ποτέ να τσαλακώνει τον εαυτό της. 

Ας επιστρέψουμε όμως στον πραγματικό πρωταγωνιστή αυτού του νέο ντοκιμαντέρ σε συνέχειες: F*CK, P*SSY, SH*T και άλλες αγαπημένες λέξεις από το μεγάλο λεξικό της βωμολοχίας θα συντροφεύσουν τον Cage σε αυτό το γλωσσολογικό του ταξίδι που κανείς δε γνωρίζει πού, τελικά, θα τον βγάλει. Άλλωστε, το να κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνεντεύξεις σε επιστήμονες όπως η Dr. Melissa Mohr, συγγραφέας του Holy Sh*t: A Brief History of Swearing αποτελεί από μόνο του λόγο για να δεις αυτή τη σειρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης