Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τον Bradley Cooper στον νέο του ρόλο ως Leonard Bernstein στην ταινία 'Maestro'. Ο ηθοποιός είναι αγνώριστος στις φωτογραφίες τόσο σε αυτές που έχει μεταμορφωθεί στον θρυλικό συνθέτη σε νεανική ηλικία όσο και σε αυτές που τον δείχνουν στα τελευταία χρόνια της ζωής του, πριν φύγει από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Cooper πρωταγωνιστεί στην ταινία για τον συνθέτη μαζί με την Carey Mulligan που υποδύεται τη σύζυγο του Bernstein, Felicia Montealegre. Ο Bernstein είχε συνθέσει τη μουσική για το μιούζικαλ 'West Side Story' που είχε κάνει πρεμιέρα στο Brioadway το 1957 και από μικρή ηλικία θεωρούταν μουσική ιδιοφυία. Στην πορεία της καριέρας του συνέθεσε μουσική για ταινίες, την τηλεόραση, το μπαλέτο αλλά και πολλές θεατρικές παραγωγές του Broadway.

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία 'Maestro' που δείχνουν τον Cooper να υποδύεται τον συνθέτη σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Το εντυπωσιακό μακιγιάζ δείχνει τον ηθοποιό να έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον Bernstein τόσο την εποχή που ξεκίνησε να εργάζεται στη Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης όσο και την εποχή που απολάμβανε τη μεγάλη αναγνώριση που έλαβε για το έργο του.

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr