Η αθεόφοβη Kim Kardashian κάνει τρελό χαμό εδώ και μερικές μέρες για την κάπως μουρλή φωτογράφιση που έκανε για το cover story του Interview, με τους πάντες να έχουν και από κάτι να πουν για το σπασουάρ της, το bleach στα φρύδια και το photoshop στα υπερμεγέθη της οπίσθια. Παρ' όλα αυτά, όχι, εμείς δεν θα ασχοληθούμε με την εικόνα της αλλά με κάτι άλλο. Το ότι εξέφρασε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, την επιθυμία της να γίνει τμήμα του σύμπαντος της Marvel.

Είναι η νέα γυναίκα που καπνίζει (#not) και που σφυρίζει (αμέ)

Μπορεί η Αμερικανίδα σούπερ σταρ να έχει να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι είναι τάχα μου το trash μετουσιωμένο (πόσο σκατόψυχο btw το να θεωρείς trash, δηλαδή σκουπίδι, έναν συνάνθρωπό σου ή ό,τι αυτός εκπροσωπεί), αν κοιτάξεις όμως καθαρά την πορεία και τη συνεχή άνοδό της στο stardom δεν έχεις παρά να διαπιστώσεις ότι αυτή μπορεί να αναγνωσθεί και ως η πορεία μιας χειραφετημένης, αναπολογητικής γυναίκας. Άλλωστε, το ότι είναι πολύ πλουσία σημαίνει ότι τον καπιταλισμό τον παίζει στα δάχτυλα. Αλλιώς, πώς θα την έχτιζε την αυτοκρατορία της...

Kim, θα έπαιζες σε καμιά ταινία;

Κάτι τέτοιο ερωτήθη από το Interview και η απάντησή της ήταν ουσιαστικά "γιατί όχι;". Τη φωνή της την έχει ήδη δανείσει σε ένα ομιλούν σκυλί ονόματι Delores, ένα sassy πουντλ στο PAW Patrol: The Movie. Αν, λοιπόν, προέκυπτε κάτι που να έχει πλάκα, σαν μια ταινία της Marvel, όπως συμπλήρωσε, θα έλεγε το "ναι".

> Διάβασε ακόμα: Η Anna Nicole Smith κυνήγησε μέχρι θανάτου το American Dream

Και πολύ καλά θα κάνει, μιας και τον κόσμο του entertainment -αυτό είναι οι ταινίες της Marvel, entertainment, ψυχαγωγία προσφέρουν, δεν είναι το Les Garçons sauvages του Bertrand Mandico- τον παίζει στα δάχτυλα. Της το ευχόμαστε, λοιπόν, με την ίδια ζέση που θα ευχόμασταν σε κάθε άνθρωπο να κάνει τα όνειρά του (αμερικάνικα και μη) πραγματικότητα, εφόσον δεν ενοχλάει [sic] κανέναν.

> Διάβασε ακόμα: Influencers, οι νέοι reality stars;

Όσο για τα ειρωνικά σχόλια που ακούγονται σχετικά με τις γνώσεις της για το σύμπαν της Marvel ή τα τάχα μου αθώα χιουμοριστικά σημειώματα σαν εκείνο που δημοσιεύτηκε στο αμερικάνικο Esquire; Πιπέρι στη γλώσσα όσων την πιάνουν στο στόμα τους. Για να μη θυμηθούμε και τον στίχο της Λίνας Νικολακοπούλου: Στο βάθος το ζηλεύουμε / αυτό που ρεζιλεύουμε.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.