Η Leticia Wright είναι η Shuri, η αδερφή του αδικοχαμένου Chadwick Boseman (T'Challa) και εκείνη που αναλαμβάνει τα σκήπτρα. Ή μήπως όχι; Το μυστήριο γύρω από τη Marvel και το νέο Black Panther συνεχίζεται καθώς οι φήμες ότι τη θέση θα αναλάμβανε ο M'baku (Winston Duke), τελευταία όλο και πλήθαιναν. Στα κόμικς πάντως, στο τέλος, η Shuri ήταν αυτή που ανέλαβε όταν ο Doctor Death έριξε τον T'Challa νοκ άουτ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Marvel θα αποτίσει φόρο τιμής στον σπουδαίο Chadwick Boseman, όπως έχει φανεί τόσο από το teaser, όσο και από το επίσημο trailer της ταινίας. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει σε κάθε περίπτωση και η Okoye (Danai Gurira) η οποία θα φορέσει και εκείνη (για λίγο;) τη στολή του Black Panther. 

Μερικές ακόμη εικασίες

Παράλληλα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο M'baku θα γίνει ο νέος βασιλιάς και ο νέος Μαύρος Πάνθηρας, πιθανότατα ως αποτέλεσμα των μεθόδων της Shuri, μαθήτριας του Killmonger. Άλλοι πάλι λένε ότι ο M'baku γίνεται βασιλιάς, αλλά η Shuri παραμένει ο Μαύρος Πάνθηρας. Ακόμα κανείς δεν γνωρίζει. Και αυτή είναι η μαγεία της Marvel, που ακόμη και μετά το πρώτο επίσημο trailer, μας κρατά σε αγωνία, ως τη στιγμή που θα βρεθούμε στις αίθουσες.

Να πέσει το trailer:

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.