Με σκηνοθέτη τον βραβευμένο Ben Affleck και πρωταγωνιστή τον Matt Damon, στον ρόλο του αιρετικού στελέχους της Nike, Sonny Vaccaro, η δραματική κομεντί Air αποκαλύπτει την εκπληκτική συνεργασία του -τότε πρωτάρη- Michael Jordan με το νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ της Nike.

Καταρχάς, να πέσει το trailer:

Η συνεργασία αυτή άλλαξε τα δεδομένα παγκοσμίως και το brand Air Jordan έφερε την επανάσταση στον κόσμο του αθλητισμού, αλλά και στη σύγχρονη κουλτούρα. Στη συγκινητική αυτή ιστορία θα παρακολουθήσουμε μια αντισυμβατική,παράτολμη ομάδα που η συνέχεια της κρέμεται από μια κλωστή· μια μητέρα ασυμβίβαστη, που έχει αντιληφθεί το τεραστίων διαστάσεων ταλέντο του γιου της· και τον άνθρωπο-φαινόμενο του μπάσκετ, αυτόν που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος παίχτης όλων των εποχών.

Το εντυπωσιακό cast

Στην AIR παίζουν ο Ben Affleck, στον ρόλο του Phil Knight, συνιδρυτή της Nike, ο Jason Bateman ως Rob Strasser, ο Chris Messina ως David Falk, ο Matthew Maher ως Peter Moore, ο Marlon Wayans ως George Raveling, ο Jay Mohr ως John Fisher, ο Julius Tennon ως James Jordan, ο Chris Tucker ως Howard White και η Viola Davis στον ρόλο της Deloris Jordan. Το εντυπωσιακό αυτό καστ συμπληρώνουν ο Dan Bucatinsky και ο Gustaf Skarsgård.

Ο Affleck σκηνοθετεί το σενάριο που έγραψε ο Alex Convery. Τα Amazon Studios και η Skydance Sports παρουσιάζουν μια παραγωγή της Artists Equity και της Mandalay Pictures, την ταινία AIR. Η ταινία θα διανεμηθεί στα σινεμά της Αμερικής από την Amazon και διεθνώς από την Warner Bros Pictures.

Η πρεμιέρα είναι στις 5 Απριλίου 2023, μετά από την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Prime Video.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.