Η Pixar, το κορυφαίο στούντιο κινούμενων σχεδίων ελπίζει να επιστρέψει στις επιτυχίες με την ταινία Inside Out 2, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2024 και με το Toy Story 5, το οποίο είναι στα σκαριά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μία νέα συνέντευξη στο The Late Brake Show, με αφορμή το Porsche Rennsport Reunion Event, ο παραγωγός κινουμένων σχεδίων Jay Ward αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Jonny Smith ότι το στούντιο εργάζεται πάνω σε μια νέα ταινία του διάσημου franchise, Cars, αλλά το κοινό θα αργήσει να τη δει.

Κι άλλα σχέδια για το Cars

"Υπάρχουν κι άλλα σχέδια σχετικά με το Cars που ετοιμάζονται, δεν μπορώ να πω ακόμα πολλά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημιουργικός διευθυντής του franchise. "Το Cars έχει μια πορεία που θα συνεχίσει να υπάρχει. Εργάζομαι σε μερικά πραγματικά διασκεδαστικά projects αυτή τη στιγμή, που θα δείτε σε μερικά χρόνια. Μας παίρνει λίγο χρόνο για να τα φτιάξουμε", πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι η πρώτη ταινία Cars κυκλοφόρησε από την Pixar στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο του 2006 και με προϋπολογισμό 120.000.000 δολάρια κατάφερε να φέρει στα ταμεία παγκοσμίως πάνω από 461 εκατομμύρια δολάρια. Ακολούθησε το Cars 2 το 2011 και έξι χρόνια μετά το Cars 3.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.