Έχουμε τίτλο, έχουμε πρεμιέρα, έχουμε trailer. Το νέο Ghostbusters μπαίνει σταδιακά στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του και η Sony αποκάλυψε μερικά βασικά στοιχεία για την τρίτη ταινία του νοσταλγικού franchise, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τριάντα πέντε χρόνια μετά το πρώτο φιλμ και μάλιστα με τη συμμετοχή-έκπληξη των Bill Murray και Dan Aykroyd να αναβιώνουν τους ρόλους των Dr. Peter Venkman και Dr. Raymond "Ray" Stantz.

Το Ghostbusters: Afterlife θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου του 2020 στις αμερικάνικες αίθουσες, ενώ στη χώρα μας στα μέσα του μήνα, χωρίς να υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία.

Όπως είναι εμφανές και στο trailer η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μία χωρισμένη μητέρα (Carrie Coon) και τα δύο παιδιά της (ο πρωταγωνιστής του Stranger Things, Finn Wolfhard και McKenna Grace), που μετακομίζουν στο σπίτι του εκλιπόντος παππού τους σε μία επαρχιακή πόλη και έρχονται αντιμέτωποι με ανεξήγητα φαινόμενα.

Με τη βοήθεια του Mr. Grooberson, τον οποίο υποδύεται ο Paul Rudd (Ant-man) θα οδηγηθούν σταδιακά στη λύση του μυστηρίου. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ, Jason Reitman -Thank You for Smoking (2005), Juno (2007), Up in the Air (2009)-, γιος του παραγωγού Ivan Reitman του πρώτου Ghostbusters.