Ο Bill Murray επιστρέφει στους Ghostbusters για το sequel του 2020

Ο Dan Aykroyd αποκάλυψε ότι τα δικά τους μέρη για την ταινία έχουν ήδη γυριστεί.

Κατά τη διάρκεια του podcast της stand-up comedian, Amy Schumer, o Bill Murray αποκάλυψε ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήθελε να δουλεύει στο εστιατόριο P.F. Chang στο αεροδρόμιο της Atlanta, καθώς το θεωρεί ένα πραγματικά "υπέροχο μέρος". Όπως ήταν φυσικό, η αλυσίδα εστιατορίων του πρότεινε αμέσως δουλειά μέσα από το Twitter. Παρόλα αυτά όμως, ο Murray λογικά θα αρνηθεί - αφού, όπως αποκάλυψε ο συμπρωταγωνιστής του Dan Aykroyd, οι δυο τους καθώς και άλλα μέλη των original Ghostbusters θα εμφανιστούν στο sequel με τίτλο Ghostbusters 2020.

"Ο Jason Reitman έφτιαξε ένα όμορφο, πολύ συγκινητικό σενάριο που παίρνει το DNA των δύο πρώτων ταινιών και το μεταφέρει στην επόμενη γενιά - παραδίδει την κληρονομιά σε μία νέα φουρνιά από αστέρια, ηθοποιούς και χαρακτήρες" είπε ο Dan Aykroyd, σε συνέντευξή του στο The Greg Hill Show, πριν συνεχίσει: "Εγώ, ο Murray, η Sigourney (Weaver), και η Annie Potts έχουμε ήδη γυρίσει τα δικά μας μέρη κι ήταν συναρπαστικό να δουλεύουμε πάνω σε αυτήν την ιδέα που δίνει νέα πνοή στην ιστορία".

Ο Bill Murray επιστρέφει στους Ghostbusters για το sequel του 2020

O Ernie Hudson θα επιστρέψει στον ρόλο του Winston Zeddemore ενώ ο Harold Ramis, ο οποίος είχε γράψει το σενάριο των πρώτων δύο ταινιών μαζί με τον Aykroyd παίζοντας παράλληλα τον χαρακτήρα Egon Spengler, θα είναι δυστυχώς απών αφού έφυγε από τη ζωή το 2014. Έτσι, ο Aykroyd άφησε να εννοηθεί πως ο απαραίτητος φόρος τιμής στον κύριο δημιουργικό μοχλό πίσω από το franchise θα αποτεθεί και στη νέα ταινία.

Ποιο όμως θα είναι το πιο κομβικό πρόσωπο του νέου sequel δια χειρός Jason Reitman; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα σενάριο που θα επικεντρώνεται στη ζωή μίας ανύπαντρης μητέρας (Carrie Coon) και των δύο παιδιών της (Mckenna Grace και ο πρωταγωνιστής του Stranger Things, Finn Wolfard). Τέλος σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Paul Rudd στην ταινία.  

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.