Μετά την ολοκλήρωση της τριλογίας του "Χόμπιτ" το 2014, ο Peter Jackson απομακρύνθηκε από τον κινηματογράφο του φανταστικού και αποφάσισε να δοκιμαστεί στο είδος του ντοκιμαντέρ. Το 2018, παρέδωσε το They Shall Not Grow Old για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον προσεχή Σεπτέμβριο θα προβληθεί στις αίθουσες το νέο του ντοκιμαντέρ. Τίτλος του, Get Back. Θεματική του, οι Bealtes

Ο 58χρονος Νεοζηλανδός γυρίζει τον χρόνο πίσω και τον σταματά στο 1969, όταν τα θρυλικά Σκαθάρια ηχογράφησαν τον τελευταίο τους δίσκο, Let it Be - το άλμπουμ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει με τον τίτλο Get Back, από το ομώνυμο κομμάτι, αλλά τελευταία στιγμή το γκρουπ άλλαξε γνώμη.

"Μέσα από αυτή τη δουλειά, είχα το προνόμιο να γίνω μια μύγα στον τοίχο όταν ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα όλων των εποχών εργαζόταν, έπαιζε και δημιουργούσε αριστουργήματα", ανέφερε σχετικά ο σκηνοθέτης. Από την πλευρά του, ο Paul McCartney δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Peter ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο αρχειακό υλικό, που αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο ηχογραφούσαν οι Beatles. Η φιλία και η αγάπη που μας ένωνε αποδεικνύει τα πολύ όμορφα χρόνια που ζήσαμε παρέα".

Σύμφωνα με τον Jackson, το ντοκιμαντέρ θα προβάλλει επίσης παρασκηνιακό υλικό από την εμβληματική ζωντανή εμφάνιση της μπάντας στην ταράτσα των γραφείων της Apple Corps στο Λονδίνο, η οποία αποτέλεσε ουσιαστικά και το τελευταίο live τους.