Είναι δύσκολο να μπεις στα παπούτσια του πιο δυνατού χαρακτήρα που γράφτηκε ποτέ για την αμερικανική τηλεόραση. Πόσο μάλλον όταν τον ρόλο έχει υποδυθεί ο πατέρας σου που δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Ο Michael Gandolfini, γιος του αδικοχάμενου James Gandolfini, είναι ο πρωταγωνιστής στο The Many Saint of Newark, το prequel δηλαδή που μας γυρνάει αρκετές δεκαετίες πίσω όταν ο Tony Soprano ήταν έφηβος. Πριν, δηλαδή, εξελιχθεί σε αρχηγό της μαφίας και στον πιο ανθρώπινο εγκληματία που κατέγραψε ποτέ η κάμερα του σινεμά και της τηλεόρασης για τις ανάγκες της σειράς The Sopranos.

"Ήμουν ακόμα παιδί όταν γύριζε τους Sopranos. Πήγαινα και τον ρωτούσα τι είναι αυτό που κάνει και εκείνος μου έλεγε ότι είναι μία σειρά με "έναν τύπο που είναι στη Μαφία και ξεκινά ψυχοθεραπεία" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο αμερικανικό Esquire ο Gandolfini junior πριν κάποιους μήνες.

Ο 21χρονος ηθοποιός που ακολουθεί (κατά γράμμα) τα βήματα του πατέρα του δεν είχε δει μέχρι την οντισιόν ούτε ένα λεπτό από το θρυλικό tv show του HBO. Μετά από αυτήν, όμως, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν ότι έπρεπε να παρακολουθήσει κάθε δευτερόλεπτο της σειράς. Ξανά και ξανά. Μέχρι να χωνέψει για τα καλά ποιος ήταν ο Tony Soprano.

Τώρα, και παρ' όλες τις καθυστερήσεις εξαιτίας της Covid-19, το prequel είναι σχεδόν έτοιμο. Μένουν μόνο πια οι λεπτομέρειες για την πρεμιέρα που μεταφέρθηκε εξαιτίας της πανδημίας τον Μάρτιο του 2021. Μέχρι τότε μπορείς να τσεκάρεις τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που μόλις κυκλοφόρησαν. Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα νιάτα του Tony Soprano.

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα