O Michael Gandolfini μιλά για τις δύο σκηνές που τον τσάκισαν στο Sopranos

Ο πρωταγωνιστής του The Many Saints of Newark και γιος του James Gandolfini ανοίγει τα χαρτιά του στο αμερικανικό Esquire.

Παρ' ότι ο πατέρας του, James Gandolfini, πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρισμένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, ο Michael Gandolfini δεν είχε παρακολουθήσει ούτε ένα λεπτό από το The Sopranos του HBO, πριν επιλεχθεί για τον ρόλο του νεαρού Tony Soprano στo κινηματογραφικό prequel του show που ακούει στο όνομα The Many Saints of Newark.

"Το αστείο είναι ότι, πριν από την οντισιόν, δεν είχα παρακολουθήσει ούτε ένα λεπτό από το The Sopranos" παραδέχεται ο Michael Gandolfini στο αμερικανικό Esquire, σε ένα προφίλ του που θα κυκλοφορήσει με το τεύχος Σεπτεμβρίου. "Ήμουν απλά ένα παιδί όταν ο πατέρας μου πρωταγωνιστούσε στη σειρά. Πήγαινα και τον ρωτούσα περί τίνος πρόκειται, κι εκείνος συνήθιζε να λέει "Ω μωρέ, είναι για έναν τύπο που είναι μέλος της μαφίας και κατά κάποιο τρόπο πάει να τον δει ψυχολόγος". Το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης διαδικασίας ήταν να παρακολουθήσω το show για πρώτη φορά".

O Michael Gandolfini μιλά για τις δύο σκηνές που τον τσάκισαν στο Sopranos

Ήταν μία τρομερά έντονη διαδικασία, εκμυστηρεύεται ο Gandolfini στο αμερικανικό Esquire. Ήταν μόνος και παρακολουθούσε τον πατέρα του στην οθόνη, προσπαθώντας να απομνημονεύσει και να αναπαράγει τους μανιερισμούς που είχε δημιουργήσει ο James Gandolfini για τον χαρακτήρα που τον έκανε διάσημο. Μάλιστα, υπήρξαν δύο συγκεκριμένες σκηνές που τον έκαναν να λυγίσει συναισθηματικά.

"Είναι μία σκηνή όπου η Meadow (σ.σ: η κόρη του Tony) γυρνά αργά το βράδυ κι εκείνος κάθεται με ένα ποτό και της λέει "Το ξέρεις ότι σε αγαπώ, έτσι;". Αυτό πόνεσε" ομολογεί ο Gandolfini. "Η άλλη σκηνή που με διέλυσε είναι όταν βάζει τις φωνές στον Α.J. (σ.σ: o γιος του Tony) και στη συνέχεια παραγγέλνει πίτσα για να του ζητήσει συγγνώμη, και κάθεται δίπλα στο κρεβάτι του και του λέει "Δε θα μπορούσα να ζητήσω έναν καλύτερο γιο από σένα". Απλά γνώριζα ότι μιλούσε σε εμένα σε εκείνη τη σκηνή"

Παρ' ότι μπορούσε να γίνει τρομερά απειλητικός, ένας τυπικός μαφιόζος, ο Tony Soprano ήταν τρομερά δοτικός με τα παιδιά του. Και σε αντίθεση με πολλούς από εμάς, που παρακολουθούσαμε τα έργα και τις ημέρες ενός αρχηγού του οργανωμένου εγκλήματος, ο Michael Gandolfini, ο πρωταγωνιστής του The Many Saints of Newark που αναμένεται να τον Σεπτέμβριο του 2020, έβλεπε στην οθόνη τον πατέρα του.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος