Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Το Karate Kid που κυριάρχησε όσο καμία άλλη teen movie στα 80s, βρήκε τη σειρά που άξιζε τρεις και κάτι δεκαετίες μετά. Το Cobra Kai ήταν ακριβώς αυτό χρειαζόταν η σημερινή εποχή: Νοσταλγικό, χαλαρό, χωρίς να παίρνει τον εαυτό του και πολύ στα σοβαρά, κατάφερε να παραδώσει μία από τις πιο διασκεδαστικές S01 των τελευταίων χρόνων. O Mr Miyagi δεν είναι πια μαζί μας, ο Daniel LaRusso από παιδικός ήρωας έχει μετατραπεί σε χαρτογιακά, και ο Johnny Lawrence από villain στο πιο συμπαθητικό ναυάγιο της ζωής που έχει δώσει η τηλεόραση εδώ και πολύ πολύ καιρό.

Μετά τον εξαιρετικό και τρομερά fun πρώτο κύκλο, ήρθε ο δεύτερος να χαλάσει λίγο το γλυκό, καθώς πέρα από μία μίνι "κοιλιά" είχε και αρκετό αχρείαστο μελό. Όλα αυτά, όμως, είναι παρελθόν. Τώρα, το πρώτο trailer της S03 είναι εδώ και κάνουμε αυστηρές συστάσεις για ψυχραιμία σε όλους τους φανατικούς οπαδούς του Johnny Lawrence.

Το trailer

Πού είχαμε μείνει; Επειδή ακολουθούν spoilers, αν δεν έχεις δει τις πρώτες δύο σεζόν, καλό θα ήταν να φύγεις άμεσα από αυτή τη σελίδα. Πάμε λοιπόν: Ο Miguel, o καλύτερος μαθητής του Lawrence, βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά τη μάχη που έδωσε με τον γιο του τελευταίου στα σκαλιά του σχολείου τους. O Johnny αποφασίζει να αφήσει το dojo του Cobra Kai, σε μία σκηνή με επικεφαλίδα να λέει "χάρισμά σου", στον άνθρωπο που πάντα του καταστρέφει τη ζωή, τον αντιπαθέστατο John Creese. Όλα αυτά όσο οι LaRussos; Ζουν μία ευτυχισμένη ζωή και ψάχνουν πράγματα για να νιώσουν άσχημα.

Καλά μέχρι εδώ. Τι θα συμβεί όμως στη S03; Ας δούμε τι ακριβώς λέει το Netflix στη σύνοψη: "Όσο ο Daniel LaRusso ψάχνει απαντήσεις στο παρελθόν του, ο Johnny Lawrence αναζητά την εξιλέωση ενώ ο John Kreese κάνει ακόμα μεγαλύτερο manipulation στις ευαίσθητες ψυχές των μαθητών του καθώς εκτελεί τα πλάνα του για κυριαρχία στο Valley. H μοίρα των παιδιών αλλά και των sensei κρέμονται από μία κλωστή".


Θα υπάρχει όμως πάντα ο Johnny Lawrence για να βάζει τη σειρά στον σωστό δρόμο: "Cobra Kai Never Dies".


Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά αφού η σύνοψη θυμίζει λίγο την Πυθία. Δεν έχει μείνει όμως πολύ καιρός. Η S03 του Cobra Kai καταφτάνει με φόρα στο Netflix τον Ιανουάριο του 2021 για να ξεκινήσει αυτή η χρονιά με τον πιο δυναμικό τρόπο. Ή μπορεί και όχι, αν η σειρά επιλέξει μελό μονοπάτια. Θα υπάρχει όμως πάντα ο Johnny Lawrence για να τη βάζει στον σωστό δρόμο: "Cobra Kai Never Dies".