Πόσες νοτιοκορεάτικες παραγωγές μπορεί να αντέξει ο οργανισμός μας; Πολλές, σύμφωνα με το Netflix που δεδομένης της επιτυχίας που γνωρίζουν τα Squid Game, Hellbound, αλλά και το Kingdom που προηγήθηκε όλων, δεν έχει σκοπό σύντομα να σταματήσει να μας βομβαρδίζει με νέο υλικό. Για του λόγου το αληθές, η πρώτη σειρά με καταγωγή από τη Νότια Κορέρα που έχει επιβεβαιωθεί από τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming για το 2023, ονομάζεται The Fool of the End. Τα γυρίσματά της αναμένεται να ξεκινήσουν εντός της νέας χρονιάς, σε αδιευκρίνιστο ακόμη διάστημα.

Τα πρώτα στοιχεία

Όπου The Fool of the End, σκέφτεσαι ένα K-Drama που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ιάπωνα συγγραφέα Kotaro Isaka. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kim Jin Min, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του και στα Extracurricular και Μy Name του Netflix που κυκλοφόρησαν το 2020 και το 2021 αντίστοιχα. 

Jung Jaegu | Netflix
O Yoo Ah In στο Hellbound


Η πλοκή

Η Jin Se Kyung, μία καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ο Woo Sung Jae, ένας ιερέας μετατρέπονται σε αστεροειδείς (!) που προορίζονται να προσκρούσουν στη Γη και να βάλουν ένα τέλος στη ζωή όπως την ξέρουμε μέχρι στιγμής. 'Ο,τι κατάλαβες, καταλάβαμε κι εμείς, αλλά υποθέτουμε ότι λίαν συντόμως θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. 

>Διάβασε ακόμη: Σκοτεινός καπιταλισμός, το απόλυτο τηλεοπτικό trend του 2021

H Ahn Eun Jin στο Hospital Playlist


To cast

Μέχρι στιγμής, τα μόνα επιβεβαιωμένα ονόματα ηθοποιών είναι αυτά των Yoo Ah In και Ahn Eun Jin.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Yoo Ah In πρόσφατα υποδύθηκε μία θρησκευτική φιγούρα στο Netflix και συγκεκριμένα στο Hellbound, τον Πρόεδρο Jung Jin-Soo, ενώ επίσης πρωταγωνίστησε και στην ταινία τρόμου #Alive. Από την άλλη, η Ahn Eun Jin έχει παίξει σε διάφορες άλλες, ιδιαίτερα επιτυχημένες παραγωγές του Netflix μεταξύ των οποίων τα Hospital Playlist (Chu Min Ha) και Kingdom (η σύζυγος του Moo Young).

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.