Το Hellbound μόλις αποκαθήλωσε το Παιχνίδι του Καλαμαριού

Οι δαίμονες που κυνηγούν αμαρτωλούς και τους στέλνουν στην κόλαση ξεπέρασαν τα θανατηφόρα παιδικά παιχνίδια.

Μόλις μπήκε φρένο στη σαρωτική πορεία του Squid Game στο Netflix. Οι χρήστες συνεχίζουν και το παρακολουθούν φανατικά, απλώς μία άλλη σειρά, επίσης νοτιοκορεάτικη -για την οποία σε είχαμε προειδοποιήσει- κατάφερε να ξεπεράσει το δικό του ρεκόρ. Ο λόγος για το Hellbound, το οποίο σύμφωνα με το FlixPatrol που ανιχνεύει τις σχετικές μετρήσεις, εκθρόνισε τον προκάτοχό του, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες θεάσεις στην πλατφόρμα streaming στις 20 Νοεμβρίου. 

Μέχρι και χθες, 22 Νοεμβρίου, παρέμεινε στην πρώτη θέση, αναφέρει η ιστοσελίδα. Βρέθηκε στην κορυφή των τηλεθεάσεων σε περισσότερες από 80 χώρες μέσα σε 24 ώρες από την πρεμιέρα του, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 46 μη διαδοχικών ημέρες του Squid Game στην πρώτη θέση. Το Hellbound πλέον βρίσκεται στην κορυφή πέρα από τη Νότια Κορέα, σε χώρες όπως το Μεξικό και το Βέλγιο, ενώ μπήκε στην πρώτη τριάδα όπως στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Γερμανία.

Τι εστί Hellbound

Το Hellbound έχει να κάνει με μία εναλλακτική εκδοχή της Γης που κατακλύζεται από τέρατα. Eπικεντρώνεται σε μία ομάδα δαιμόνων που κυνηγούν αμαρτωλούς που προηγουμένως είχαν δεχθεί την επίσκεψη ουράνιων όντων από τα οποία ενημερώθηκαν πότε επρόκειτο να πεθάνουν.  Όταν τα γιγάντια τριχωτά πλάσματα φτάνουν στα θύματά τους για να τα αποτελειώσουν, τα αποτεφρώνουν και τα στέλνουν στην κόλαση, σκορπώντας μαζική υστερία.

Το Hellbound μόλις αποκαθήλωσε το Παιχνίδι του ΚαλαμαριούNetflix

Το επεισόδιο- πιλότος του Hellbound έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο του 2021, με την The Daily Telegraph να παρομοιάζει ήδη τον ευφάνταστο συνδυασμό μυστηρίου και τρόμου της σειράς με τον Κώδικα Ντα Βίντσι και το The RIng. Πλέον είναι τρεις οι νοτιοκορεάτικες σειρές που φιγουράρουν στο παγκόσμιο top 10, καθώς εκτός από το πασίγνωστο Squid Game, υπάρχει και ένα ιστορικό δράμα ονόματι The King's Affection.

Το Hellbound είναι η πιο πρόσφατη επιτυχία της Νότιας Κορέας στη δυτική αγορά που αριστεύει κερδίζοντας παγκόσμια δημοτικότητα. Νωρίτερα φέτος, τα είχαν πάει αρκετά καλά και η romcom Hometown Cha-Cha-Cha, όπως και το θρίλερ My Name όπως μεταδίδει το FixPatrol. Μόνο τον Οκτώβριο, εκτιμάται ότι 142 εκατομμύρια νοικοκυριά σε 94 χώρες παρακολούθησαν το Squid Game, το οποίο συζητήθηκε εκτενώς για την υπερβολική βία και τις ωμές σκηνές του. Η πρώτη σεζόν της σειράς συγκέντρωσε 1,6 δισ. ώρες προβολής μέσα στις πρώτες 28 ημέρες από την κυκλοφορία της, ενώ εκτιμάται ότι απέφερε κέρδη 900 εκατομμυρίων δολαρίων στο Netflix.

Στο μεταξύ, νωρίτερα αυτό το μήνα, ο σκηνοθέτης της σειράς Hwang Dong-hyuk επιβεβαίωσε ότι η δεύτερη σεζόν του Squid Game βρίσκεται ήδη στα σκαριά. "Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία σχεδιασμού. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα γίνει [η δεύτερη σεζόν]. Υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μία δεύτερη σεζόν. Έτσι σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήνετε άλλη επιλογή", κατέληξε. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος