Το Παιχνίδι του Καλαμαριού ήταν το τελειωτικό χτύπημα της πολιτιστικής απόβασης της Νότιας Κορέας στη Δύση αλλά όχι το μόνο. Μαζί με το Succession, αποτέλεσαν τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του 2021 και όπως είναι λογικό, όλοι θέλουν κι άλλο. 

Τα καλά νέα

Οι fans του Squid Game λοιπόν έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν καθώς ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο νοτιοκορεατικό τηλεοπτικό δίκτυο KBS ότι αυτή την περίοδο διαπραγματεύεται με το Netflix τη δημιουργία ακόμη περισσότερων επεισοδίων, πολύ πιο μακριά από μια πιθανή δεύτερη σεζόν.

> Διάβασε ακόμη: 30 σειρές που πρέπει από τώρα να μπουν στη λίστα σου για τη νέα χρονιά.

"Είμαι σε συζητήσεις με το Netflix για τη δεύτερη και την τρίτη σεζόν" ανέφερε ο Νοτιοκορεάτης σεναριογράφος και σκηνοθέτης, σύμφωνα με τους Korea Times, προσθέτοντας πως "είναι αισιόδοξος πως θα καταλήξουν σύντομα σε συμφωνία". 

Οι πρώτες ιδέες για τη S02

"Έχω στο μυαλό μου μια βασική πλοκή για τη δεύτερη σεζόν και βρίσκομαι στη φάση του brainstorming μαζί με τους συνεργάτες μου" δήλωσε πρόσφατα ο Hwang Dong-hyuk στο Hollywood Reporter. Η εξέλιξη του Squid Game πιθανότατα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το αν ο ίδιος μπορεί να σκεφτεί την ιστορία ακόμα πιο μεγάλη, με παράλληλες ιστορίες για τα βασικά πρόσωπα να τρέχουν σε παρόν και παρελθόν. 

Στη Νότια Κορέα πάντως, μερικά Μέσα κάνουν λόγο για μία επικεντρωμένη στον πρωταγωνιστή Seong Gi-hun (Lee Jung-jae), που θα "κάνει κάτι για να βοηθήσει όλο τον κόσμο, ενημερώνοντας για τα παιχνίδια".

Περισσότερα, θέλουμε να πιστεύουμε, προσεχώς.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.