Φήμες θέλουν τους χρήστες του Netflix να περνούν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα προσπαθώντας να αποφασίσουν τι να δουν από την ώρα που περνούν όντως παρακολουθώντας το περιεχόμενό του. Επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, πριν από εσένα για εσένα, επιλέξαμε 5 must sees που έρχονται οσονούπω στην πλατφόρμα streaming. Ανάμεσά τους και τα νέα επεισόδια του Better Call Saul που πολλοί από εμάς παρακολουθούν φανατικά. 

>Διάβασε ακόμη: Οι νέες σειρές της άνοιξης

Τσέκαρε παρακάτω, τι μένει οπωσδήποτε να δεις, μέχρι να αποχαιρετήσουμε οριστικά τον Απρίλιο. 

Ταινίες

Διαλέγεις ή Πεθαίνεις - Choose or Die (15/04)

Το Netflix τελευταία αγαπάει λίγο παραπάνω τα θρίλερ και αυτό βγαίνει και στο περιεχόμενό του: Θέλοντας να κερδίσουν ένα αζήτητο χρηματικό έπαθλο, δύο φίλοι επανεκκινούν ένα μυστήριο παιχνίδι του '80 και μπαίνουν σ' έναν σουρεαλιστικό κόσμο τρόμου άλλου επιπέδου.

Yakamoz S-245 (20/04)

Ενώ η Γη αντιμετωπίζει μία ακόμη καταστροφική απειλή, ένας θαλάσσιος βιολόγος σε αποστολή κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιβιώσει με το πλήρωμά του, όταν βγαίνει στο φως μια συνωμοσία.

Η Πολιορκία του Σίλβερτον - Silverton Siege (27/04)

Αυτό το θρίλερ δράσης βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Μετά από το σαμποτάζ σε μία επιχείρηση που στέφθηκε με αποτυχία, τρεις μαχητές της ελευθερίας κατά του απαρτχάιντ οδηγούνται στην ομηρία μιας τράπεζας. 

Σειρές

Η Ανατομία ενός Σκανδάλου - Anatomy of a Scandal (15/04)

Σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ βραδείας καύσης, παρακολουθούμε τη ζωή της πρωταγωνίστριας Σόφι να αλλάζει δραματικά. Η προνομιούχος ζωή που κάνει ως σύζυγος του ισχυρού πολιτικού Τζέιμς αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα.

>Διάβασε ακόμη: Η επιστροφή του Breaking Bad και η αληθινή ιστορία

Πάρε τον Σολ - Better Call Saul (19/04)

Την ερχόμενη Τρίτη έρχεται νέο επεισόδιο από τη σειρά που μόλις μας υποσχέθηκε reunion των πρωταγωνιστών του Breaking Bad. Αναμετρήσεις, βρωμοδουλιές και πληθώρα νέων πελατών και η μεταμόρφωση του Τζίμι ολοκληρώνεται στην τελευταία σεζόν της σειράς που έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.