"Μια χλιδάτη και σέξι σουίτα του μέλιτος", "Το καλύτερο υπόγειο του κόσμου", "Παιχνιδιάρηδες αγρότες", "Μια σέξι σουίτα σε στιλ Λας Βέγκας". Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις προτάσεις της designer Melanie Rose η οποία υπόσχεται να μεταμορφώσει το χώρο σας στο τέλειο sex room, στο How to build a sex room του Netflix.

Η ιδιαίτερη περίπτωση της Melanie Rose

Οικοδέσποινα της εκπομπής είναι η Βρετανή designer Melanie Rose, η οποία εξειδικεύθηκε στον σχεδιασμό δωματίων για σεξ πριν από 10 χρόνια. "Στην πραγματικότητα, με πλησίασε ένας πελάτης μου και με ρώτησε αν είχα σχεδιάσει στο παρελθόν ένα sex room" είπε στη συνέντευξη Τύπου του Netflix στο Μπέβερλι Χιλς. "Ήταν κάπως σοκαριστικό", συνέχισε. "Και απάντησα "όχι”. Και το δούλεψα στο μυαλό μου. Πήγα στο σπίτι μου. Έκανα κάποια έρευνα. Και σκέφτηκα "Γιατί όχι; Γιατί να μην πάω να σχεδιάσω ένα δωμάτιο για σεξ;”".

Εξηγεί πως ένα μπάνιο ή μια κουζίνα απαιτούν βρύσες, φωτιστικά, ντουλάπια και άλλα στάνταρ αντικείμενα τα οποία είναι απαραίτητα για τις χρήσεις του εκάστοτε χώρου. Ωστόσο, την πρώτη φορά που ανέλαβε να εξοπλίσει μια ερωτική φωλιά, αντιλήφθηκε πως έπρεπε να σκεφτεί πιο δημιουργικά.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr