Οι Ghostbusters επιστρέφουν ως animation στο Netflix

Η φετινή ημέρα των Ghostbusters έφερε ευχάριστα νέα για τους φίλους του franchise.

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους των Ghostbusters: Σειρά κινουμένων σχεδίων είναι στα σκαριά, σε συνεργασία με το Netflix. Οι Jason Reitman και Gil Kenan, που τον περασμένο χρόνο μας χάρισαν το "Ghostbusters: Afterlife", ετοιμάζουν μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων και είναι σίγουρο ότι ο Reitman θα αναλάβει και σκηνοθετικά καθήκοντα.

 

Τα ευχάριστα ήρθαν στα 38α γενέθλια των Ghostbusters

Η 8η Ιουνίου έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φαν των Ghostbusters καθώς εκείνη την ημερομηνία, το 1984, κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία με τους Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis και Rick Moranis, βάζοντας μας όλους στο κλίμα σχετικά με το franchise. Πολύ πριν αυτό αποκτήσει μαζικότερη επιτυχία.

Στην ανακοίνωση αποκαλύφθηκε ότι η σειρά θα έχει ως στόχο να "περιηγηθεί σε μια ανεξερεύνητη εποχή του Κανόνα των Ghostbusters" δημιουργώντας παράλληλα "την επόμενη γενιά των Ghostbusters". Η τελευταία φορά που το Ghostbusters μεταφέρθηκε σε σειρά κινουμένων σχεδίων ήταν το 1997 για μια σειρά με τίτλο Extreme Ghostbusters, η οποία ήταν ένα spin-off της σειράς The Real Ghostbusters που προβλήθηκε από το 1986 έως το 1991. 

> Διάβασε ακόμη: Το House of The Dragon μόλις απέκτησε ολοκληρωμένο trailer

Εκτός από τη σειρά, ανακοινώθηκε όμως και η συνέχεια του Ghostbusters: Afterlife από τον Reitman. Η κωδική ονομασία του εν λόγω έργου είναι FIREHOUSE και πρόκειται για μια αναφορά στο αρχηγείο των Ghostbusters από την αρχική ταινία του 1984.

Υπονοώντας τη συνέχεια στο Twitter, ο Reitman έγραψε: "Την τελευταία φορά που είδαμε το Ecto-1, γυρνούσε πίσω στο Μανχάταν: το σπίτι των Ghostbusters. Εκεί ξεκινάει η ιστορία μας". Η συνέχεια, που περιγράφεται ως "το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της οικογένειας Spengler", αναμένεται να φέρει πίσω το βασικό καστ από το Ghostbusters: Afterlife, συμπεριλαμβανομένων των Mckenna Grace, Paul Rudd, Finn Wolfhard και Carrie Coon. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.