Στην πρώτη γραμμή της ηλιθιότητας οι Έλληνες αντιεμβολιαστές

Το Politico λέει τα πράγματα με το όνομά τους για τους Έλληνες ψεκασμένους.

Γράφει: Esquire Editors 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ειδήσεις από την πρώτη γραμμή της ηλιθιότητας: Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες αντιεμβολιαστές αρνούνται να δεχτούν μεταγγίσεις αίματος από άτομα που έχουν εμβολιαστεί, ώστε να μη "δηλητηριαστούν". Με αυτές ακριβώς τις φράσεις, το Politico ξεκινά σημερινό του χιουμοριστικό άρθρο, με τίτλο "Πώς να κοροϊδέψετε έναν αντιμεβολιαστή για να κάνει το εμβόλιο".

Οι πληροφορίες ότι στην Ελλάδα- και όχι μόνο- οι διαφόρων πεποιθήσεων και αντιλήψεων αντιεμβολιαστές, έχουν αλλάξει πίστα, και πλέον όχι μόνο δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά αρνούνται ακόμα και την διασωλήνωση, αλλά και τις μεταγγίσεις αίματος από εμβολιασμένους, προκαλούν την οργή και την ειρωνική αντίδραση των ξένων ΜΜΕ.

> Διάβασε ακόμη: Αντιεμβολιαστές: Mία ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να σκάσει

Στην Ελλάδα, την αποκάλυψη για τη δράση των αντιεμβολιαστών, την έκανε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου, η οποία ζήτησε και την παρέμβαση του Εισαγγελέα. "Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση" δήλωσε η κυρία Μαστοράκου.

"Είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες 'αντιεμβολιαστών' ζητά να μη γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση. Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα".

Η χιουμοριστική πρόταση του Politico

Γράφει το Politico: Ακούσαμε για πρώτη φορά για αυτή τη συμπεριφορά, στις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό να λέει ότι άνθρωποι που χρειάζονταν μετάγγιση έθεταν ερωτήσεις σχετικά με πιθανό "βρώμικο" αίμα. Δηλαδή αίμα από ανθρώπους που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Και τώρα αυτό έχει εξαπλωθεί και στην Ευρώπη.

> Διάβασε ακόμη: Αρνητές των εμβολίων ή μήπως αρνητές της πραγματικότητας;

Αυτό μας δίνει μια ιδέα. Εάν οι αντιμεβολιαστές δεν μπορούν να πειστούν από την επιστήμη και την κοινή λογική, ίσως πρέπει να τους ξεγελάσουμε για να κάνουν τη δόση. Ίσως οι γιατροί και νοσηλευτές θα μπορούσαν απλώς να πλησιάσουν τους ανθρώπους αυτούς στο δρόμο και να τους κολλήσουν μια βελόνα στο μπράτσο, χωρίς προειδοποίηση, μια τακτική που χρησιμοποιούν τακτικά οι Ρώσοι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών.

Οι παλαιότεροι αναγνώστες μπορεί επίσης να θυμούνται ότι ο BA Baracus (ο γνωστός κινηματογραφικός ήρωας με πρωταγωνιστή τον Mr. T) από την τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '80, "The A-Team", αρνιόταν πάντα να πετάξει. Ετσι του δόθηκε ένα ποτήρι γάλα που ήταν σαφώς γεμάτο με ένα ισχυρό και πιθανό παράνομο ηρεμιστικό, και στη συνέχεια μπήκε στο αεροπλάνο.

> Διάβασε ακόμη: Η ιστορία της αρνήτριας των εμβολίων που δεν ήθελε να διασωληνωθεί και πέθανε

Ίσως λοιπόν, οι υγειονομικές αρχές θα μπορούσαν να δοκιμάσουν κάτι παρόμοιο, γράφει αστειευόμενο το Politico.

Από: Thetoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Κομισιόν εξετάζει την απαγόρευση του TikTok Lite

Η TikTok έχει πλέον προθεσμία έως τις 23 Απριλίου για να υποβάλει την έκθεση αξιολόγησης κινδύνου στην Επιτροπή.

Ο δεύτερος Ψυχρός Πόλεμος κλιμακώνεται ταχύτερα από τον πρώτο

Ποιες είναι όμως οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ του Πρώτου και του Δεύτερου Ψυχρού Πολέμου;

O Στέφανος Κασσελάκης μιλά για τη σχέση του με τη θρησκεία

″Δεν έχουν συνηθίσει από έναν πολιτικό να είναι αυθεντικός και ειλικρινής και ρομαντικός κλπ.", λέει ο κ. Κασσελάκης.

Ο 'εφιάλτης' της Tesla

Αν τα πράγματα για την Tesla είναι τόσο άσχημα, γιατί η αποτίμηση παραμένει τόσο υψηλή;

To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τίμησε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Γης με την δεντροφύτευση 2.000 καρποφόρων δέντρων σε βόρεια Εύβοια & Μάνη

Η Παγκόσμια Ημέρα Γης στις 22 Απριλίου αποτελεί μια ημέρα αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος, μια ευκαιρία να εμπνευστούμε, να δράσουμε και να αφήσουμε το θετικό μας αποτύπωμα στον πλανήτη.

Η ρωσική προπαγάνδα κατά της Ουκρανίας χρησιμοποιεί AI

Οι προσπάθειες ρωσικής επιρροής έχουν επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στο να στρέψουν την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ κατά της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ.