Σκάνδαλο Epstein: Ένοχη για sex trafficking η Ghislaine Maxwell

Η πρώην σύντροφος του Jeffrey Epstein καταδικάστηκε για τα 5 από τα 6 κακουργήματα που κατηγορείτο.

Γράφει: Esquire Editors 30 Δεκεμβρίου 2021

Παρά το κοσμικό παρελθόν της και το γεγονός πως είχε μεγαλώσει σε μία από τις πλούσιες οικογένειες της Αγγλίας, η Ghislaine Maxwell κρίθηκε ένοχη για το σκάνδαλο Epstein, έχοντας κατηγορηθεί για εμπλοκή και συμμετοχή στο δίκτυο trafficking που είχε δημιουργήσει ο διάσημος χρηματιστής. 

Βοηθούσε τον Epstein στις αποπλανήσεις

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι ένορκοι έκριναν πως η 60χρονη Βρετανίδα είναι ένοχη, πιστεύοντας πως βοηθούσε τον πρώην σύντροφό της να αποπλανεί ανήλικα κορίτσια για σεξουαλικές πράξεις. Ειδικότερα, η Maxwell καταδικάστηκε για τα 5 από τα 6 κακουργήματα που κατηγορείται, των οποίων οι ποινές θα οριστούν ξεχωριστά. 

Η ίδια δηλώνει αθώα

Η 60χρονη εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε φυλακές του Brooklyn, πιο συγκεκριμένα από τη σύλληψη της από το FBI τον Ιούλιο του 2020, με την ίδια να δηλώνει πως είναι αθώα. Σύμφωνα με τις κατηγορίες διάφορων γυναικών, η Maxwell ήταν εκείνη που προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια, - μαρτυρίες θέλουν να είχαν εμπλακεί κορίτσια 14 ετών - δημιουργούσε μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους και στη συνέχεια τα έσπρωχνε προς τον Jeffrey Epstein και στις σεξουαλικές πράξεις μαζί του, στις οποίες συχνά και η ίδια έπαιρνε μέρος. 

Σκάνδαλο Epstein: Ένοχη για sex trafficking η Ghislaine MaxwellGetty Images

> Διάβασε ακόμα: Τι μπορεί να κάνει μία γυναίκα που πέφτει θύμα revenge pοrn

Ενεργή η συμμετοχή της

Πιο συγκεκριμένα, αφού κατόρθωνε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κοριτσιών, στη συνέχεια προσπαθούσε να κάνει να φαίνεται φυσιολογική η σεξουαλική κακοποίηση. Μάλιστα, η ίδια λέγεται πως συχνά συζητούσε σεξουαλικά θέματα μαζί τους, γδυνόταν μπροστά τους και ήταν παρούσα στις σεξουαλικές πράξεις με τον Epstein. 

> Διάβασε ακόμα: Η δύσκολη ζωή των μοντέλων

Βασιλικές διαστάσεις στο σκάνδαλο

Στο συγκεκριμένο σκάνδαλο εμπλέκεται και ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Andrew, ο οποίος κατηγορείται από τη Virginia Roberts για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικη.

Μάλιστα, πρόσφατα μια νέα φωτογραφία της Maxwell και του Epstein, που είδε το φως της δημοσιότητας από εξοχικό σπίτι της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ, εξηγεί πως η σχέση του χρηματιστή με τον δούκα της Υόρκης ήταν περισσότερο στενή από αυτό που ο τελευταίος θέλει να παρουσιάζει. 

Από: Harpersbazaar.gr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.