Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πριν από δύο χρόνια είδε τη ζωή της να αλλάζει οριστικά, όταν δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι μία ημέρα του Μαΐου που πήγαινε στη δουλειά της, τόλμησε με δύναμη ψυχής να βγάλει την προστατευτική της μάσκα και να μας δείξει το πρόσωπό της για πρώτη φορά.

Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι ανέβασε φωτογραφία στο Instagram χωρίς τη μάσκα, με το καμένο της πρόσωπο ακάλυπτο. Μάλιστα, στα χέρια της κρατάει και τη μάσκα που φορά όλο αυτό τον καιρό στις δημόσιες εμφανίσεις της.

"Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε"

"Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα", αναφέρει στην ανάρτησή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Τα social media, κατακλύστηκαν με την εικόνα της κοπέλας και οι χρήστες του facebook, αλλά και του twitter, αποθέωσαν την Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη δύναμή της, το θάρρος και το σθένος της.

Τα σχόλια στο twitter για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Από: TheToc.gr