Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο γνωστός ράπερ Coolio. Σύμφωνα με τον επί χρόνια μανατζερ του, ο ράπερ, που σημείωσε τεράστια επιτυχία στα '90s με το τραγούδι Gangsta's Paradise, βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα του σπιτιού ενός φίλου του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον Jarez, ο Coolio πήγε στην τουαλέτα στο σπίτι του φίλου του, αλλά καθυστερούσε να βγει. Τότε ο φίλος του εισέβαλε στην τουαλέτα και να τον βρήκε ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι πρώτες πληροφορίες "δείχνουν" ανακοπή

Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με τον μάνατζερ του ράπερ, τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφτασαν στο σημείο εκτίμησαν πως ο Coolio υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ή αιτία θανάτου του.

Ο Coolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr. , εμφανίστηκε στη ραπ σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του '80, αλλά η φήμη του εκτοξεύθηκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το "Gangsta's Paradise" για το soundtrack της ταινίας "Dangerous Minds" με τη Μισέλ Φάιφερ.

Από: TheToc.gr