Πέθανε ο Siniša Mihajlović ύστερα από γενναία μάχη με τη λευχαιμία

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για το θάνατο του Siniša Mihajlović.

Γράφει: Esquire Editors 16 Δεκεμβρίου 2022

Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς ο Siniša Mihajlović έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 53 ετών ύστερα από γενναία μάχη με τη λευχαιμία.

"Η σύζυγός του Αριάνα, με τα παιδιά τους Βικτόρια, Βιργκίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή του Βιολάντε, η μητέρα Βικιόριζα και ο αδερφός του, Ντράζεν, γνωστοποιούν με θλίψη τον άδικο και πρόωρο θάνατο του υποδειγματικού συζύγου πατέρα, γιου και αδερφού τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ένας μοναδικός επαγγελματίας και άνθρωπος, διαθέσιμος και καλός με όλους. Πολέμησε θαραλλέα απέναντι σε μία φρικτή ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον παρακολουθούσαν αυτά τα χρόνια, με αγάπη και σεβασμό, ιδιαίτερα την γιατρό Φραντσέσκα Μπονιφάτσι, τον γιατρό Αντόνιο Κούρτι, τον καθηγητή Αλεσάντρο Ραμπάλντι και τον γιατρό Λούκα Μαρκέτι.

Ο Σίνισα θα παραμείνει για πάντα μαζί μας. Ζωντανός με όλη την αγάπη που μας έχει χαρίσει", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του.

Η δεύτερη μάχη με τη λευχαιμία

Τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε πως δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τη λευχαιμία, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια (στις 13 Ιουλίου 2019 ανακοίνωσε δημόσια το πρόβλημα της υγείας του μέσω συνέντευξης Τύπου), με τον Σέρβο να προβαίνει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών στο πλαίσιο της θεραπείας του.

Ωστόσο, ο Siniša Mihajlović πέθανε την Παρασκευή (16/12) σε νοσοκομείο της Ρώμης. Λαμπρή καριέρα τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ο τεχνικός. Ως παίκτης αγωνίστηκε με τα χρώματα των Βοϊβοντίνα, Ερυθρού Αστέρα, Σαμπντόρια, Ρόμα, Ιντερ, Λάτσιο με περίπου 600 παιχνίδια στα πόδια του και 99 γκολ κυρίως από εκτελέσεις φάουλ, ενώ ως τεχνικός κάθισε στον πάγκο των Κατάνια, Μπολόνια, Φιορεντίνα, Μίλαν, Τορίνο και της Εθνικής Σερβίας.

Με το εθνόσημο στο στήθος του αγωνίστηκε σε 63 παιχνίδια και σκόραρε 10 γκολ. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano μέσα από τα social media του.

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear