Μαφιόζικη επίθεση κατά του Lionel Messi στην Αργεντινή

Άγνωστοι πυροβόλησαν το κατάστημα της συζύγου του και άφησαν απειλητικό μήνυμα για τον αργεντίνο ποδοσφαιριστή.

Ήταν ξημερώματα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου στο Ροζάριο της Αργεντινής όταν άγνωστοι "άνοιξαν πυρ" στο σουπερμάρκετ που ανήκει στη σύζυγό του Lionel Messi, Antonela Roccuzzo. Στόχος των δραστών φαίνεται ότι είναι ο γεννημένος στην περιοχή ποδοσφαιριστής, καθώς φεύγοντας άφησαν απειλητικό μήνυμα προς τον ίδιο.

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας το τοπικό "rosario3", το οποίο ανέφερε ότι δράστες είναι δύο άνδρες που απαθανατίστηκαν πάνω σε μηχανή από κάμερες παρακολούθησης. 

Τι έγραφε το σημείωμα

Ο ένας από τους δύο άφησε το απειλητικό σημείωμα που αναφερόταν στον Messi, ενώ ο άλλος "γάζωσε" την πρόσοψη του καταστήματος με 14 σφαίρες. Το σημείωμα που εξετάζεται από την τοπική αστυνομία έγραφε: "Messi, σε περιμένουμε. Ο Javkin (δήμαρχος του Ροζάριο) είναι κι αυτός έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε φροντίσει".

Η υπόθεση θα ερευνηθεί εξονυχιστικά από τις τοπικές αρχές, με τις πρώτες πληροφορίες να αποδίδουν την επίθεση σε μαφία ναρκωτικών που απειλεί τους πάντες στην περιοχή. Το κατάστημα Unico βρίσκεται πλέον υπό συνεχή παρακολούθηση, ενώ ο Messi δεν έχει δηλώσει τίποτα μέχρι στιγμής. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Οι πρωτιές στις δημοσκοπήσεις των Ευρωεκλογών

Όσα παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Opinion Poll.

'Ξέρουμε πότε θα έρθει η επόμενη πανδημία', λένε οι επιστήμονες

Σημαντική πλειοψηφία εμπειρογνωμόνων σε θέματα ασθενειών προβλέπει την επόμενη πανδημία.

Γραφει Παυλος Κρουστης