Σκληρή κριτική στον Conor McGregor για τις φωτογραφίες με τον Vladimir Putin

Ο Ιρλανδός μαχητής ήταν καλεσμένος του Ρώσου προέδρου στον τελικό του Μουντιάλ, κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς οπαδούς του.

Την Κυριακή που μας πέρασε πρέπει για περίπου δύο ώρες να άδειασαν όλοι οι δρόμοι της γης. Η Γαλλία αντιμετώπιζε το Βέλγιο στον τελικό του Μουντιάλ κι ο πλανήτης άφησε τα πάντα στην άκρη για να τον παρακολουθήσει. Τέτοιες χαρμόσυνες ώρες είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις να ενοχλήσεις με την συμπεριφορά σου, εκτός βέβαια αν σε λένε Conor McGregor.

"Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες της γης και νιώθω μεγάλη τιμή να παρακολουθώ ένα τόσο σημαντικό γεγονός δίπλα του" έγραψε ο Notorious στο caption της φωτογραφίας που ανέβασε,  φιγουράροντας δίπλα στον Ρώσο πρόεδρο. "Σήμερα, ήταν μία τιμή για εμένα κ. Putin" συνέχισε.

Ο Conor McGregor ήταν επίσημος προσκεκλημένος του ισχυρότερου άντρα της Μόσχας για τον τελικό του Μουντιάλ και όπως καταλαβαίνεις φρόντισε να ανταποδώσει τη φιλοξενία με τις απαραίτητες PR δηλώσεις. Επειδή όμως κάθε δράση έχει και αντίδραση, δεν άργησαν να πέσουν βροχή τα πολύ αρνητικά σχόλια γι' αυτήν του την κίνηση.

Άλλοι λιγότερο αιχμηροί κι άλλοι με ιδιαίτερη ένταση φρόντισαν να ασκήσουν πολύ σκληρή κριτική στον Ιρλανδό μαχητή για τις παρέες του αλλά και για την τάση του να λέει μεγάλες κουβέντες πριν καν τις σκεφτεί.

"Αν σκεφτούμε την τάση του Vladimir Putin να σκοτώνει δημοσιογράφους, τα ειδησεογραφικά δίκτυα καλό θα ήταν να μην προμοτάρουν καμία μελλοντική δραστηριότητα του McGregor. Δυστυχώς, επειδή τα clicks είναι πολύ δελεαστικά, θα το κάνουν" έγραψε πολύ χαρακτηριστικά χρήστης του διαδικτύου, στηλιτεύοντας σε τρεις φράσεις τόσο το bromance Putin-McGregor όσο και την τάση των MME να μην θέτουν σωστές προτεραιότητες.

Κάποιοι άλλοι χρήστες πάλι, ήταν πιο φειδωλοί με τις λέξεις και έδειξαν τα συναισθήματά τους με ένα απλό αλλά πολύ κατατοπιστικό meme.

Πραγματικά, αν εξετάσουμε τον τελευταίο χρόνο του Notorious, θα δούμε ότι η δημοφιλία του δεν είναι στα καλύτερά της. Πρώτα η ήττα από τον Floyd Mayweather, ύστερα το σκάνδαλο με το ξύλο που έπαιξε on camera και τώρα αυτό. Βέβαια, ευτυχώς ή δυστυχώς, το αυτί του δε φαίνεται να ιδρώνει. Μάλλον, τελικά, ο Conor McGregor αρέσκεται στο να προκαλεί ανεξαρτήτως κόστους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear