Σκληρή κριτική στον Conor McGregor για τις φωτογραφίες με τον Vladimir Putin

Ο Ιρλανδός μαχητής ήταν καλεσμένος του Ρώσου προέδρου στον τελικό του Μουντιάλ, κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς οπαδούς του.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 17 Ιουλίου 2018

Την Κυριακή που μας πέρασε πρέπει για περίπου δύο ώρες να άδειασαν όλοι οι δρόμοι της γης. Η Γαλλία αντιμετώπιζε το Βέλγιο στον τελικό του Μουντιάλ κι ο πλανήτης άφησε τα πάντα στην άκρη για να τον παρακολουθήσει. Τέτοιες χαρμόσυνες ώρες είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις να ενοχλήσεις με την συμπεριφορά σου, εκτός βέβαια αν σε λένε Conor McGregor.

"Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες της γης και νιώθω μεγάλη τιμή να παρακολουθώ ένα τόσο σημαντικό γεγονός δίπλα του" έγραψε ο Notorious στο caption της φωτογραφίας που ανέβασε,  φιγουράροντας δίπλα στον Ρώσο πρόεδρο. "Σήμερα, ήταν μία τιμή για εμένα κ. Putin" συνέχισε.

Ο Conor McGregor ήταν επίσημος προσκεκλημένος του ισχυρότερου άντρα της Μόσχας για τον τελικό του Μουντιάλ και όπως καταλαβαίνεις φρόντισε να ανταποδώσει τη φιλοξενία με τις απαραίτητες PR δηλώσεις. Επειδή όμως κάθε δράση έχει και αντίδραση, δεν άργησαν να πέσουν βροχή τα πολύ αρνητικά σχόλια γι' αυτήν του την κίνηση.

Άλλοι λιγότερο αιχμηροί κι άλλοι με ιδιαίτερη ένταση φρόντισαν να ασκήσουν πολύ σκληρή κριτική στον Ιρλανδό μαχητή για τις παρέες του αλλά και για την τάση του να λέει μεγάλες κουβέντες πριν καν τις σκεφτεί.

"Αν σκεφτούμε την τάση του Vladimir Putin να σκοτώνει δημοσιογράφους, τα ειδησεογραφικά δίκτυα καλό θα ήταν να μην προμοτάρουν καμία μελλοντική δραστηριότητα του McGregor. Δυστυχώς, επειδή τα clicks είναι πολύ δελεαστικά, θα το κάνουν" έγραψε πολύ χαρακτηριστικά χρήστης του διαδικτύου, στηλιτεύοντας σε τρεις φράσεις τόσο το bromance Putin-McGregor όσο και την τάση των MME να μην θέτουν σωστές προτεραιότητες.

Κάποιοι άλλοι χρήστες πάλι, ήταν πιο φειδωλοί με τις λέξεις και έδειξαν τα συναισθήματά τους με ένα απλό αλλά πολύ κατατοπιστικό meme.

Πραγματικά, αν εξετάσουμε τον τελευταίο χρόνο του Notorious, θα δούμε ότι η δημοφιλία του δεν είναι στα καλύτερά της. Πρώτα η ήττα από τον Floyd Mayweather, ύστερα το σκάνδαλο με το ξύλο που έπαιξε on camera και τώρα αυτό. Βέβαια, ευτυχώς ή δυστυχώς, το αυτί του δε φαίνεται να ιδρώνει. Μάλλον, τελικά, ο Conor McGregor αρέσκεται στο να προκαλεί ανεξαρτήτως κόστους.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Πολιτική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδόφιλο αποκάλεσε έναν από τους διασώστες της Ταϊλάνδης ο Elon Musk

Κι όλο αυτό επειδή δεν δοκίμασαν το μικροσκοπικό υποβρύχιο που σχεδίασε η ομάδα του Νοτιοαφρικανού επιχειρηματία.

Στη φυλακή τα μέλη των Pussy Riot που εισέβαλαν στον τελικό του Μουντιάλ

15 μέρες για τον κάθε ένα από τους τέσσερις εισβολείς.