Stoli Eco Bar, το πρώτο πράσινο μπαρ στην Ελλάδα
Την εμπειρία του πρώτου πράσινου bar στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πάνω από 12.000 επισκέπτες του Taste of Athens.
Το μοναδικό στην Ελλάδα, Eco Bar, με την υπογραφή της Stoli Vodka είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι 12.000 επισκέπτες του Taste Of Athens 2022. Το Stoli Eco Bar αποτελεί την επιτομή του green thinking και η παρουσία του στο Taste Of Athens αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς δράσεων, που προσδοκούν στη μύηση του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού στην "πράσινη" φιλοσοφία.

Οι επισκέπτες του γαστρονομικού φεστιβάλ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν γευστικά καλοκαιρινά, sustainable cocktails τα οποία βασίζονται στη zero-waste φιλοσοφία της Stoli που αποσκοπεί στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Στον καταπράσινο κήπο του Stoli Eco Bar, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη μοναδική συσκευή στη χώρα μας, η οποία μετατρέπει τις γυάλινες φιάλες σε άμμο, μειώνοντας αισθητά τον όγκο που καταλαμβάνουν.
Δημήτρης Ανδρέου, Kyrychenko Kateryna
Κατά τη διάρκεια του Taste Of Athens ανακυκλώθηκαν, με τη συγκεκριμένη μέθοδο, περισσότερες από 150 γυάλινες φιάλες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν, άμεσα, για την κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Ο απόλυτος οδηγός σουβλίσματος του αρνιού για αρχάριους
Το σούβλισμα δεν είναι επιστήμη, αλλά μπορεί να φανεί μπέρδεμα στους νέους. Είμαστε εδώ για σένα ώστε να εντυπωσιάσεις με την πρώτη δαγκωνιά. Σιδεροκέφαλος.
Γραφει Κωστας ΧρηστουΓιατί η μαγειρίτσα είναι το πιο παρεξηγημένο πιάτο του Πάσχα
Η μαγειρίτσα δεν είναι για όλους, αλλά όσοι την αγαπούν ξέρουν γιατί. Ένα αυθεντικό πασχαλινό πιάτο που συνδυάζει παράδοση, γεύση και έντονη εμπειρία.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΓιατί η μαγειρίτσα είναι το πιο παρεξηγημένο πιάτο του Πάσχα
Η μαγειρίτσα δεν είναι για όλους, αλλά όσοι την αγαπούν ξέρουν γιατί. Ένα αυθεντικό πασχαλινό πιάτο που συνδυάζει παράδοση, γεύση και έντονη εμπειρία.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΟ Θωμάς Μάτσας είναι ο γευσιπλάστης των αθηναϊκών hits
Ένας ιθύνων νους στις κουζίνες κάποιων εκ των δημοφιλέστερων γευστικών σημείων της πόλης αυτή τη στιγμή. Ο Θωμάς Μάτσας καταθέτει λίγη από τη δημιουργική του σοφία στο Esquire Greece.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤα καπνιστά ουίσκι που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα
Οδηγός για τα πιο χαρακτηριστικά καπνιστά ουίσκι, από την ένταση του Islay μέχρι την ισορροπία των Orkney.
Γραφει Κωστας ΧρηστουNeck Pκour: Ο μεγαλύτερος μύθος του whisky ή κάτι που όντως συμβαίνει;
Το neck pour φέρνει στο προσκήνιο ένα debate που αναφέρει ότι η πρώτη γουλιά δεν είναι ποτέ η ίδια.
Γραφει Κωστας Χρηστου