Η σημασία στην καλή πρώτη ύλη είναι το ζητούμενο στο Materia Prima - όπως δηλώνει ξεκάθαρα το όνομά του - που άνοιξε πριν από έναν μήνα στην πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι. Κάτω από τη φυσική σκιά των δέντρων, σε μία γειτονιά που διατηρεί ακόμα την ησυχία της και αποπνέει μια υπέροχη αύρα, το μαγαζί βγάζει με σεβασμό τα τραπέζια του έξω και λειτουργεί τόσο ως κάβα/ντελικατέσεν όσο ως ένα coffe - wine bistro.
Η ιδέα πίσω από το Materia Prima ξεκίνησε το 2016 στο Κουκάκι, όταν ο Μιχάλης Παπατσίμπας θέλησε να στήσει έναν χώρο μέσα από τον οποίο θα μπορούσε να επικοινωνεί το πάθος του για το κρασί, να δίνει βήμα σε μικρούς παραγωγούς και να αναδεικνύει τα φυσικά κρασιά που επιδέχονται ελάχιστη παρέμβαση.
Η συνέχεια στο harpersbazaar.gr.