
Λaska: Ο Σήφης Μανουσέλης έδεσε στα Κουφονήσια
Μία πεντανόστιμη πρόταση σε έναν από τους ειδυλλιακούς ελληνικούς προορισμούς.
O σεφ Σήφης Μανουσέλης, γνωστός για την εξαιρετική δουλειά του στο Black Rock της Σαντορίνης και στο PatPong, πραγματοποιεί φέτος το εστιατορικό του ντεμπούτο (από την άποψη πως ανοίγει για πρώτη φορά το δικό του μαγαζί), σε έναν από τους ειδυλλιακούς ελληνικούς προορισμούς. Το Λaska είναι ένα σύγχρονο mix εστιατορίου και ταβέρνας, στο οποίο πρωταγωνιστούν η χαλαρή ατμόσφαιρα και, ασφαλώς, το ποιοτικό φαγητό.


Το τελευταίο βασίζεται στις ντόπιες πρώτες ύλες από τα γύρω νησιά και ακολουθεί τη λογική του comfort, χωρίς όμως να στερείται δημιουργικότητας και πατώντας πάντοτε πάνω στις προσταγές της εποχής, πλαισιωμένο με αρκετά προσεγμένες επιλογές σε ελληνικά κυρίως κρασιά. Το βασικό μότο της φιλοσοφίας του Λaska είναι το "Sun_Greek_Food” ενώ η πλειοψηφία των πιάτων φτιάχτηκαν με τη λογική του μοιράσματος σε ένα τραπέζι.
Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.