Λaska: Ο Σήφης Μανουσέλης έδεσε στα Κουφονήσια

Μία πεντανόστιμη πρόταση σε έναν από τους ειδυλλιακούς ελληνικούς προορισμούς.

O σεφ Σήφης Μανουσέλης, γνωστός για την εξαιρετική δουλειά του στο Black Rock της Σαντορίνης και στο PatPong, πραγματοποιεί φέτος το εστιατορικό του ντεμπούτο (από την άποψη πως ανοίγει για πρώτη φορά το δικό του μαγαζί), σε έναν από τους ειδυλλιακούς ελληνικούς προορισμούς. Το Λaska είναι ένα σύγχρονο mix εστιατορίου και ταβέρνας, στο οποίο πρωταγωνιστούν η χαλαρή ατμόσφαιρα και, ασφαλώς, το ποιοτικό φαγητό.

Λaska: Ο Σήφης Μανουσέλης έδεσε στα Κουφονήσια
ΛΑΣΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ ΣΗΦΗΣ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ 2

Το τελευταίο βασίζεται στις ντόπιες πρώτες ύλες από τα γύρω νησιά και ακολουθεί τη λογική του comfort, χωρίς όμως να στερείται δημιουργικότητας και πατώντας πάντοτε πάνω στις προσταγές της εποχής, πλαισιωμένο με αρκετά προσεγμένες επιλογές σε ελληνικά κυρίως κρασιά. Το βασικό μότο της φιλοσοφίας του Λaska είναι το "Sun_Greek_Food” ενώ η πλειοψηφία των πιάτων φτιάχτηκαν με τη λογική του μοιράσματος σε ένα τραπέζι.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας