
Λaska: Ο Σήφης Μανουσέλης έδεσε στα Κουφονήσια
Μία πεντανόστιμη πρόταση σε έναν από τους ειδυλλιακούς ελληνικούς προορισμούς.

O σεφ Σήφης Μανουσέλης, γνωστός για την εξαιρετική δουλειά του στο Black Rock της Σαντορίνης και στο PatPong, πραγματοποιεί φέτος το εστιατορικό του ντεμπούτο (από την άποψη πως ανοίγει για πρώτη φορά το δικό του μαγαζί), σε έναν από τους ειδυλλιακούς ελληνικούς προορισμούς. Το Λaska είναι ένα σύγχρονο mix εστιατορίου και ταβέρνας, στο οποίο πρωταγωνιστούν η χαλαρή ατμόσφαιρα και, ασφαλώς, το ποιοτικό φαγητό.


Το τελευταίο βασίζεται στις ντόπιες πρώτες ύλες από τα γύρω νησιά και ακολουθεί τη λογική του comfort, χωρίς όμως να στερείται δημιουργικότητας και πατώντας πάντοτε πάνω στις προσταγές της εποχής, πλαισιωμένο με αρκετά προσεγμένες επιλογές σε ελληνικά κυρίως κρασιά. Το βασικό μότο της φιλοσοφίας του Λaska είναι το "Sun_Greek_Food” ενώ η πλειοψηφία των πιάτων φτιάχτηκαν με τη λογική του μοιράσματος σε ένα τραπέζι.
Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα