Το CTC της νέας εποχής
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και η ομάδα του σε περιμένουν για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο γνωστό γαστρονομικό spot, κλείνοντας δημιουργικά το μάτι σε καινούριες προκλήσεις.
Με την έλευση του φθινοπώρου ξεκινά και επίσημα η νέα σεζόν, μία σεζόν που διαδέχεται ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι και αναμένεται να δώσει τη σκυτάλη σε έναν εξίσου ιδιαίτερο χειμώνα. Όμως η γαστρονομία είναι δημιουργία και η δημιουργία τρέφεται από τις προκλήσεις. Έτσι ο καταξιωμένος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης και ολόκληρη η ομάδα του CTC υποδέχονται αυτή τη νέα σεζόν γεμάτοι δημιουργική διάθεση, ξαναγυρνώντας στις παλιές τους αγάπες, διατηρώντας τις καινούριες που συνάντησαν στο δρόμο τους και προσμένοντας τη νέα, που αναμένεται να μας υποδεχτεί όλους περίπου την περίοδο των εορτών.

Με πιο απλά λόγια λοιπόν, το αγαπημένο CTC ανάβει ξανά τα φώτα του, ακονίζει τα μαχαίρια του, βάζει μπροστά τις φωτιές του και περιμένει να φιλοξενήσει όλους εκείνους που το ανέδειξαν σε ένα από τα καλύτερα γαστρονομικά εστιατόρια της Αθήνας στο γνωστό του σποτ αλλά, όπως πιθανώς ήδη να έχετε ακούσει, για "περιορισμένο αριθμό παραστάσεων", καθώς σε λίγους μήνες μεταφέρεται και επανασυστήνεται στο ελληνικό foodie κοινό στο νέο του χώρο στον Κεραμεικό, εκεί που μέχρι πρότινος συναντούσαμε το Αθήρι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα