
Το CTC της νέας εποχής
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και η ομάδα του σε περιμένουν για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο γνωστό γαστρονομικό spot, κλείνοντας δημιουργικά το μάτι σε καινούριες προκλήσεις.
Με την έλευση του φθινοπώρου ξεκινά και επίσημα η νέα σεζόν, μία σεζόν που διαδέχεται ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι και αναμένεται να δώσει τη σκυτάλη σε έναν εξίσου ιδιαίτερο χειμώνα. Όμως η γαστρονομία είναι δημιουργία και η δημιουργία τρέφεται από τις προκλήσεις. Έτσι ο καταξιωμένος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης και ολόκληρη η ομάδα του CTC υποδέχονται αυτή τη νέα σεζόν γεμάτοι δημιουργική διάθεση, ξαναγυρνώντας στις παλιές τους αγάπες, διατηρώντας τις καινούριες που συνάντησαν στο δρόμο τους και προσμένοντας τη νέα, που αναμένεται να μας υποδεχτεί όλους περίπου την περίοδο των εορτών.

Με πιο απλά λόγια λοιπόν, το αγαπημένο CTC ανάβει ξανά τα φώτα του, ακονίζει τα μαχαίρια του, βάζει μπροστά τις φωτιές του και περιμένει να φιλοξενήσει όλους εκείνους που το ανέδειξαν σε ένα από τα καλύτερα γαστρονομικά εστιατόρια της Αθήνας στο γνωστό του σποτ αλλά, όπως πιθανώς ήδη να έχετε ακούσει, για "περιορισμένο αριθμό παραστάσεων", καθώς σε λίγους μήνες μεταφέρεται και επανασυστήνεται στο ελληνικό foodie κοινό στο νέο του χώρο στον Κεραμεικό, εκεί που μέχρι πρότινος συναντούσαμε το Αθήρι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Όσα έμαθε η ζωή στον Jamie Oliver
Ο διάσημος σεφ σήμερα κλείνει τα 48 και αυτά είναι τα μαθήματα ζωής που έδωσε στο Esquire.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΣτο Ammothines στη Μεσσηνία για εκλεπτυσμένες γεύσεις
Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία.
Αν η αμαρτία ήταν φαγητό, θα ήταν Sinners Pizza
Εκεί όπου η πίτσα δεν έχει ανανά, δεν τρώγεται διπλωμένη και δε σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.
Τα νέα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας
Γνωρίστε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στυλ τους.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςNaporitan, η ιαπωνική απάντηση στη napolitana
Παραβρασμένα μακαρόνια, λουκάνικα και μανιτάρια, κρεμμύδι και κέτσαπ. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν μία κάπως διαφορετική άποψη για την ιταλική κουζίνα.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διακριτική γοητεία του να τρως έξω μόνος
Χαλάρωσε και απόλαυσε. Τόσο το φαγητό όσο και τη γαλήνη που αυτό προσφέρει.
Γραφει Μπαμπης Δουκας