Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό του Σεπτεμβρίου όταν συναντηθήκαμε με την Erica Cross στο Marketta για να μάθω τι νέο συνέβαινε στο μικρό και τόσο όμορφο μαγαζάκι της οδού Λέκκα. Τα σχέδια για την Καναδή ιδιοκτήτρια αυτού του κομψού μπιστρό έμελλε να αλλάξουν πολλές φορές εξαιτίας της πανδημίας. Η επιμονή της βέβαια και η όρεξη να μετουσιώσει το πάθος της για το φαγητό, το κρασί και την Ελλάδα στάθηκαν αρκετά για να αντέξει όσα έφερε στο πέρασμά του ο Covid-19.
Οι άνθρωποι που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την εστίαση, οι ρομαντικοί και οι οραματιστές, έχουν πάντα κάτι κοινό. Δεν ησυχάζουν στη ζωή τους μέχρι να βρουν τελικά τον δρόμο τους. Μετά τις σπουδές της στη Φιλοσοφία, η Erica αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην εστίαση. Ταξίδεψε, έκανε γευσιγνωσία κρασιών, εργάστηκε ως σομελιέ, δοκιμάστηκε στην κουζίνα και στη σάλα για να κλείσει τελικά ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή από τον Καναδά με προορισμό την Ελλάδα.