What The Food: Το νέο, νόστιμο project του Warehouse

Comfort γεύσεις στη σκιά του Πάρκου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για το Warehouse στα Εξάρχεια, οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές, όπως επίσης και για το Warehouse C02 στην Πλάκα. Η τεχνογνωσία για τον καφέ, το κρασί και τα cocktails, όπως επίσης και για τις δημιουργικές γεύσεις, μεταφέρθηκαν τον Νοέμβριο του 2018 και στο Warehouse Edge, που δημιουργήθηκε στη σκιά του Πάρκου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Warehouse παρουσιάζει αυτή τη φορά ένα ολόφρεσκο concept, προσαρμοσμένο στο πνεύμα αλλά και τις ανάγκες της εποχής. 

Λέγεται What The Food και περιλαμβάνει τις υπηρεσίες takeaway και delivery, ακριβώς δίπλα στο Warehouse Edge. Στο νέο μενού του What The Food θα βρει κάποιος χειροποίητο street food με πλούσιες comfort συνταγές: Ιταλικές ζύμες και πίτσες, δημιουργίες με ζυμαρικά και burgers για όλα τα γούστα (με χειροποίητο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά και χειροποίητο ψωμάκι), καθώς και μπόλικες ακόμη προτάσεις που πρωταγωνιστούν στην κάρτα. 

What The Food: Το νέο, νόστιμο project του Warehouse
WHAT THE FOOD 2

Δεν απουσιάζουν οι σαλάτες, οι vegan και vegetarian επιλογές, τα λαχταριστά γλυκά, τα finger ορεκτικά και siders και μία μεγάλη ποικιλία από dips. Σε πικνίκ στο πάρκο, στο χέρι ή στο σπίτι, οι νέες γεύσεις του σεφ Βασίλη Γεωγλερή σίγουρα αξίζουν μία βόλτα μέχρι το μοναδικό μητροπολιτικό σημείο της Αθήνας και το Warehouse Edge.

 


Info

What The Food 
Πεισίστρατου 4-6, Καλλιθέα
Τηλ. 210 9417495
Facebook: What The Food
Instagram: What The Food

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026

Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.

Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.