What The Food: Το νέο, νόστιμο project του Warehouse

Comfort γεύσεις στη σκιά του Πάρκου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για το Warehouse στα Εξάρχεια, οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές, όπως επίσης και για το Warehouse C02 στην Πλάκα. Η τεχνογνωσία για τον καφέ, το κρασί και τα cocktails, όπως επίσης και για τις δημιουργικές γεύσεις, μεταφέρθηκαν τον Νοέμβριο του 2018 και στο Warehouse Edge, που δημιουργήθηκε στη σκιά του Πάρκου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Warehouse παρουσιάζει αυτή τη φορά ένα ολόφρεσκο concept, προσαρμοσμένο στο πνεύμα αλλά και τις ανάγκες της εποχής. 

Λέγεται What The Food και περιλαμβάνει τις υπηρεσίες takeaway και delivery, ακριβώς δίπλα στο Warehouse Edge. Στο νέο μενού του What The Food θα βρει κάποιος χειροποίητο street food με πλούσιες comfort συνταγές: Ιταλικές ζύμες και πίτσες, δημιουργίες με ζυμαρικά και burgers για όλα τα γούστα (με χειροποίητο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά και χειροποίητο ψωμάκι), καθώς και μπόλικες ακόμη προτάσεις που πρωταγωνιστούν στην κάρτα. 

What The Food: Το νέο, νόστιμο project του Warehouse
WHAT THE FOOD 2

Δεν απουσιάζουν οι σαλάτες, οι vegan και vegetarian επιλογές, τα λαχταριστά γλυκά, τα finger ορεκτικά και siders και μία μεγάλη ποικιλία από dips. Σε πικνίκ στο πάρκο, στο χέρι ή στο σπίτι, οι νέες γεύσεις του σεφ Βασίλη Γεωγλερή σίγουρα αξίζουν μία βόλτα μέχρι το μοναδικό μητροπολιτικό σημείο της Αθήνας και το Warehouse Edge.

 


Info

What The Food 
Πεισίστρατου 4-6, Καλλιθέα
Τηλ. 210 9417495
Facebook: What The Food
Instagram: What The Food

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μπιφτέκι από μαμούθ, κι όμως γίνεται

Εταιρία καλλιέργειας κρέατος έφτιαξε κρέας από κύτταρα... Μαμούθ.

Οι νόστιμες στάσεις στην Ευριπίδου

Δε γίνεται να μη σταματήσεις για μερικές μπουκιές στο "στομάχι της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Μπακαλιάρος με αστέρι Michelin

Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, ο Λευτέρης Λαζάρου, μοιράζεται τα μυστικά του για το ψάρι της ημέρας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Να πώς φτιάχνεται το hot dog - και είναι πιο αηδιαστικό από ό,τι φαντάζεσαι

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube δείχνει τη σκληρή αλήθεια για τα νόστιμα hot dogs.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Tasty Awards 2023: Στην τελική ευθεία ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας bars!

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου στέκια για εκλεκτό φαγητό.

Γραφει Tasty-guide.gr