Για το Warehouse στα Εξάρχεια, οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές, όπως επίσης και για το Warehouse C02 στην Πλάκα. Η τεχνογνωσία για τον καφέ, το κρασί και τα cocktails, όπως επίσης και για τις δημιουργικές γεύσεις, μεταφέρθηκαν τον Νοέμβριο του 2018 και στο Warehouse Edge, που δημιουργήθηκε στη σκιά του Πάρκου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Warehouse παρουσιάζει αυτή τη φορά ένα ολόφρεσκο concept, προσαρμοσμένο στο πνεύμα αλλά και τις ανάγκες της εποχής. 

Λέγεται What The Food και περιλαμβάνει τις υπηρεσίες takeaway και delivery, ακριβώς δίπλα στο Warehouse Edge. Στο νέο μενού του What The Food θα βρει κάποιος χειροποίητο street food με πλούσιες comfort συνταγές: Ιταλικές ζύμες και πίτσες, δημιουργίες με ζυμαρικά και burgers για όλα τα γούστα (με χειροποίητο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά και χειροποίητο ψωμάκι), καθώς και μπόλικες ακόμη προτάσεις που πρωταγωνιστούν στην κάρτα. 

Δεν απουσιάζουν οι σαλάτες, οι vegan και vegetarian επιλογές, τα λαχταριστά γλυκά, τα finger ορεκτικά και siders και μία μεγάλη ποικιλία από dips. Σε πικνίκ στο πάρκο, στο χέρι ή στο σπίτι, οι νέες γεύσεις του σεφ Βασίλη Γεωγλερή σίγουρα αξίζουν μία βόλτα μέχρι το μοναδικό μητροπολιτικό σημείο της Αθήνας και το Warehouse Edge.

 


Info

What The Food 
Πεισίστρατου 4-6, Καλλιθέα
Τηλ. 210 9417495
Facebook: What The Food
Instagram: What The Food