Το Jerár έρχεται για να κάνει νοστιμότερη τη Δάφνη

Χάρης Νικολούζος και Γιώργος Καβακλής ετοιμάζουν κάτι νόστιμο σε μία outsider εστιατορικά γειτονιά της Αθήνας.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 28 Φεβρουαρίου 2022

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η περιοχή της Δάφνης θα αποκτήσει έντονο γαστρονομικό ενδιαφέρον καθώς ο Γιώργος Καβακλής (Spoiled, Barro Negro) και ο Χάρης Νικολούζος ετοιμάζουν ένα νέο εστιατόριο. θα ονομάζεται "Jerár" και όπως μου αποκάλυψε ο πρώτος εκ των δύο προαναφερθέντων συνεργατών το όνομα 'γεννήθηκε' με χιουμοριστική διάθεση από το περίφημο επεισόδιο με τίτλο "Γαλλική Κουλτούρα" των "Απαράδεκτων" - ομολογουμένως ενός εκ των κορυφαίων της θρυλικής ελληνικής σειράς.

Τι είναι το "Jerár"

Το concept της επερχόμενης άφιξης που θα ανοίξει τις πόρτες της κοντά στις 20 Μαρτίου, θα βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε new age ελληνικό μπιστρό και wine restaurant, με τον βραβευμένο σεφ να είναι εκείνος που θα συντονίζει την κουζίνα του.

Η βασική ιδέα είναι να συνδυαστούν η πολύ καλή πρώτη ύλη με τις τεχνικές, δοσμένα σε απλά αλλά όχι απλοϊκά πιάτα, σε ένα project που θα έχει τη ζεστασιά της γαστροταβέρνας όσον αφορά την ατμόσφαιρα.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

#STYLEGUIDE BY CLODIST - SALE SHOPPING LIST

Kάθε μέρα οι editors του Esquire προτείνουν τις καλύτερες επιλογές στις εκπτώσεις από το Clodist.gr

Το καπιτονέ παρκά

Γκρι παρκά με κουκούλα, Camel Active explore more

Το casual πουκάμισο

Κοτλέ πουκάμισο, Seidensticker explore more

Το denim overshirt

Overshirt από πετροπλυμένο denim, Hugo explore more

Η μάλλινη ζακέτα

Ζακέτα από 100% μαλλί, Paul & Shark explore more

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tίποτα δε συγκρίνεται με τo mac n' cheese

Κρεμώδης υφή, τραγανή κρούστα και διαολεμένη γεύση. To σήμα κατατεθέν της αμερικανικής κουζίνας είναι απλό και ένοχα απολαυστικό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Μία 'νόστιμη' κουβέντα με τον Giovanni Scaraggi

Μία πρώτη γεύση από το ολόφρεσκο εστιατόριο των Άνω Πετραλώνων, υπό την καθοδήγηση του σεφ πατρόν από το Μπάρι.

Tasty Awards 2023: Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου στέκια για εκλεκτό φαγητό.

Γραφει Tasty-guide.gr

Όλα για το bao

Τα γεμιστά ατμιστά ψωμάκια με καταγωγή την Κίνα και η πορεία τους μέχρι την κατάκτηση του παγκόσμιου street food.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tasty Awards 2023: Ποια είναι τα Fine Dining εστιατόρια της Αθήνας;

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου στέκια για εκλεκτό φαγητό.

Γραφει Tasty-guide.gr

Το ντάσι, το γάλα τίγρης και οι υπόλοιπες άγνωστες λέξεις του MasterChef

Κομπούτσα, μίσο, τοπιναμπούρ, κίμτσι, ντάσι, γάλα τίγρης και πάει λέγοντας. Αλλά τι είναι όλα αυτά;

Γραφει Μπαμπης Δουκας