
Το Jerár έρχεται για να κάνει νοστιμότερη τη Δάφνη
Χάρης Νικολούζος και Γιώργος Καβακλής ετοιμάζουν κάτι νόστιμο σε μία outsider εστιατορικά γειτονιά της Αθήνας.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η περιοχή της Δάφνης θα αποκτήσει έντονο γαστρονομικό ενδιαφέρον καθώς ο Γιώργος Καβακλής (Spoiled, Barro Negro) και ο Χάρης Νικολούζος ετοιμάζουν ένα νέο εστιατόριο. θα ονομάζεται "Jerár" και όπως μου αποκάλυψε ο πρώτος εκ των δύο προαναφερθέντων συνεργατών το όνομα 'γεννήθηκε' με χιουμοριστική διάθεση από το περίφημο επεισόδιο με τίτλο "Γαλλική Κουλτούρα" των "Απαράδεκτων" - ομολογουμένως ενός εκ των κορυφαίων της θρυλικής ελληνικής σειράς.
Τι είναι το "Jerár"
Το concept της επερχόμενης άφιξης που θα ανοίξει τις πόρτες της κοντά στις 20 Μαρτίου, θα βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε new age ελληνικό μπιστρό και wine restaurant, με τον βραβευμένο σεφ να είναι εκείνος που θα συντονίζει την κουζίνα του.
Η βασική ιδέα είναι να συνδυαστούν η πολύ καλή πρώτη ύλη με τις τεχνικές, δοσμένα σε απλά αλλά όχι απλοϊκά πιάτα, σε ένα project που θα έχει τη ζεστασιά της γαστροταβέρνας όσον αφορά την ατμόσφαιρα.
Η συνέχεια στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα