Tasty Awards 2023: Στην τελική ευθεία ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας bars!
Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου στέκια για εκλεκτό φαγητό.
Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, πέφτει η αυλαία της ψηφοφορίας για τα φετινά Tasty Awards. Λίγες ώρες έχουν μείνει για να στηρίξουμε με την ψήφο μας τα αγαπημένα μας εστιατόρια -και βέβαια και bars- της Αθήνας!
Στην τελική ευθεία για τα φετινά Tasty Awards, δεν αμελούμε να στηρίξουμε και τα αγαπημένα μας bars, αυτά που κάνουν πραγματικότητα αυτό που ονομάζουμε "fine dining”.
Η Αθήνα εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο σε έναν από τους πιο "fine drinking” προορισμούς της Ευρώπης. Τα bars της πόλης έχουν ανεβάσει αρκετά τον πήχη καθώς ποντάρουν όλο και περισσότερο στην δημιουργικότητα των bartenders, των mixologists, στην ποιότητα των ποτών και των πρώτων υλών, αλλά και την ιδιαιτερότητα του interior design των χώρων τους. Οι Έλληνες επιχειρηματίες -αλλά και bartenders- τα τελευταία χρόνια ταξίδεψαν πολύ, δοκίμασαν πολλά και πλέον έχουν την εμπειρία και τη γνώση να πειραματιστούν και να προτείνουν καινούρια πράγματα.
Το fine drinking έχει πραγματικά να κάνει με τη σημασία στη λεπτομέρεια. Και η αλήθεια είναι πως πλέον όλο και περισσότεροι από εμάς προσέχουμε σε τί ποτήρι θα πιούμε το ποτό μας ή αν θα μας σερβιριστεί με τον πιο κατάλληλο πάγο. Δίνουμε σημασία στο φωτισμό του χώρου και στο είδος και την ένταση της μουσικής. Όλα αυτά μετράνε σε μια fine drinking εμπειρία. Όλα αυτά και βεβαίως πρώτα και πάνω από όλα η δημιουργικότητα του bartender καθώς αυτός έχει τον πρώτο λόγο, αυτός είναι ο σκηνοθέτης μιας πολύ καλά μελετημένης παράστασης, μιας ξεχωριστής εμπειρίας.
Τα πιο ξεχωριστά, τα πιο "fine drinking” bars της Αθήνας μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.
Ψηφίζουμε τώρα εδώ!
ΧΟΡΗΓΟΙ TASTY AWARDS 23
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Πανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςCupola, για dolce vita στο Παγκράτι
Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα
Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.
Γραφει Γιαννης Σπανος