Το αυθεντικό barbeque της Νέας Ορλεάνης προσγειώθηκε στου Ψυρρή

Το λατρεμένο pop-up street food truck απέκτησε τον δικό του χώρο στην καρδιά της Αθήνας και παρουσιάζει νεορλεανέζικα πιάτα, στην γνησιότερη εκδοχή τους.

Ξεκίνησε σαν pop up street food και κατέληξε σε ένα από τα πιο feelgood εστιατόρια που άνοιξαν τελευταία στην Αθήνα. 

Το αυθεντικό barbeque της Νέας Ορλεάνης προσγειώθηκε στου Ψυρρή

Το Po’ Boys γεννήθηκε από μία ιδέα που είχαν οι άνθρωποι του Mama Roux και που στην πορεία εξελίχθηκε από τον chef Βασίλη Σπόρο και τον ιδιοκτήτη John Higgins. Το αποτέλεσμα είναι εδώ και λίγους μήνες, η Αθήνα να έχει αποκτήσει ένα γνήσιο νοτιοαμερικάνικο στέκι-ναό του bbq.

ΠΟΜΠΟΙΣ2

Σιγοκαπνιστά low and slow κρέατα μαζί με άκρως ενδιαφέροντα sides αφού κέρδισαν το κοινό σε πλήθος από events και φεστιβάλ σε κάθε γωνιά της πόλης, αποκτούν το δικό τους στέκι σε έναν πολύχρωμο και άκρως κατατοπιστικό χώρο στου Ψυρρή. 

ΠΟΜΠΟΙΣ3

Brisket, Short Ribs, Spare Ribs, Crispy Pork Belly και Pulled Pork σε burgers ή πιατέλες σιγοψήνονται στο custom offset smoker σε θερμοκρασία 120°C για τουλάχιστον 8 ώρες με θαυμάσια sides να τα πλαισιώνουν (όπως το αριστουργηματικό Mac n' Cheese ή η εξαιρετική coleslaw), με το μενού γενικότερα να έχει άφθονες επιρροές από την κουλτούρα του Αμερικάνικου Νότου.

ΠΟΜΠΟΙΣ4

Info

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, τηλ. 210 3234672.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα