Το αυθεντικό barbeque της Νέας Ορλεάνης προσγειώθηκε στου Ψυρρή

Το λατρεμένο pop-up street food truck απέκτησε τον δικό του χώρο στην καρδιά της Αθήνας και παρουσιάζει νεορλεανέζικα πιάτα, στην γνησιότερη εκδοχή τους.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 17 Ιουνίου 2018

Ξεκίνησε σαν pop up street food και κατέληξε σε ένα από τα πιο feelgood εστιατόρια που άνοιξαν τελευταία στην Αθήνα. 

Το αυθεντικό barbeque της Νέας Ορλεάνης προσγειώθηκε στου Ψυρρή

Το Po’ Boys γεννήθηκε από μία ιδέα που είχαν οι άνθρωποι του Mama Roux και που στην πορεία εξελίχθηκε από τον chef Βασίλη Σπόρο και τον ιδιοκτήτη John Higgins. Το αποτέλεσμα είναι εδώ και λίγους μήνες, η Αθήνα να έχει αποκτήσει ένα γνήσιο νοτιοαμερικάνικο στέκι-ναό του bbq.

ΠΟΜΠΟΙΣ2

Σιγοκαπνιστά low and slow κρέατα μαζί με άκρως ενδιαφέροντα sides αφού κέρδισαν το κοινό σε πλήθος από events και φεστιβάλ σε κάθε γωνιά της πόλης, αποκτούν το δικό τους στέκι σε έναν πολύχρωμο και άκρως κατατοπιστικό χώρο στου Ψυρρή. 

ΠΟΜΠΟΙΣ3

Brisket, Short Ribs, Spare Ribs, Crispy Pork Belly και Pulled Pork σε burgers ή πιατέλες σιγοψήνονται στο custom offset smoker σε θερμοκρασία 120°C για τουλάχιστον 8 ώρες με θαυμάσια sides να τα πλαισιώνουν (όπως το αριστουργηματικό Mac n' Cheese ή η εξαιρετική coleslaw), με το μενού γενικότερα να έχει άφθονες επιρροές από την κουλτούρα του Αμερικάνικου Νότου.

ΠΟΜΠΟΙΣ4

Info

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, τηλ. 210 3234672.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Φαγητό

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Κάπως έτσι μοιάζει μια επίσκεψη στο πιο foodporn εστιατόριο της Αθήνας

Γιατί το Big Kahuna είναι πολλά περισσότερα από τα burgers με κροκόδειλο και αστακό.

Πώς το Frankie εξελίχθηκε σε μία από τις καλύτερες τρατορίες της Αθήνας

Τα Nice n' Easy απέκτησαν μικρό αδερφάκι που μιλά ιταλικά και τα καταφέρνει περίφημα.