Το αυθεντικό barbeque της Νέας Ορλεάνης προσγειώθηκε στου Ψυρρή

Το λατρεμένο pop-up street food truck απέκτησε τον δικό του χώρο στην καρδιά της Αθήνας και παρουσιάζει νεορλεανέζικα πιάτα, στην γνησιότερη εκδοχή τους.

Ξεκίνησε σαν pop up street food και κατέληξε σε ένα από τα πιο feelgood εστιατόρια που άνοιξαν τελευταία στην Αθήνα. 

Το αυθεντικό barbeque της Νέας Ορλεάνης προσγειώθηκε στου Ψυρρή

Το Po’ Boys γεννήθηκε από μία ιδέα που είχαν οι άνθρωποι του Mama Roux και που στην πορεία εξελίχθηκε από τον chef Βασίλη Σπόρο και τον ιδιοκτήτη John Higgins. Το αποτέλεσμα είναι εδώ και λίγους μήνες, η Αθήνα να έχει αποκτήσει ένα γνήσιο νοτιοαμερικάνικο στέκι-ναό του bbq.

ΠΟΜΠΟΙΣ2

Σιγοκαπνιστά low and slow κρέατα μαζί με άκρως ενδιαφέροντα sides αφού κέρδισαν το κοινό σε πλήθος από events και φεστιβάλ σε κάθε γωνιά της πόλης, αποκτούν το δικό τους στέκι σε έναν πολύχρωμο και άκρως κατατοπιστικό χώρο στου Ψυρρή. 

ΠΟΜΠΟΙΣ3

Brisket, Short Ribs, Spare Ribs, Crispy Pork Belly και Pulled Pork σε burgers ή πιατέλες σιγοψήνονται στο custom offset smoker σε θερμοκρασία 120°C για τουλάχιστον 8 ώρες με θαυμάσια sides να τα πλαισιώνουν (όπως το αριστουργηματικό Mac n' Cheese ή η εξαιρετική coleslaw), με το μενού γενικότερα να έχει άφθονες επιρροές από την κουλτούρα του Αμερικάνικου Νότου.

ΠΟΜΠΟΙΣ4

Info

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, τηλ. 210 3234672.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος