
Το αυθεντικό barbeque της Νέας Ορλεάνης προσγειώθηκε στου Ψυρρή
Το λατρεμένο pop-up street food truck απέκτησε τον δικό του χώρο στην καρδιά της Αθήνας και παρουσιάζει νεορλεανέζικα πιάτα, στην γνησιότερη εκδοχή τους.

Ξεκίνησε σαν pop up street food και κατέληξε σε ένα από τα πιο feelgood εστιατόρια που άνοιξαν τελευταία στην Αθήνα.

Το Po’ Boys γεννήθηκε από μία ιδέα που είχαν οι άνθρωποι του Mama Roux και που στην πορεία εξελίχθηκε από τον chef Βασίλη Σπόρο και τον ιδιοκτήτη John Higgins. Το αποτέλεσμα είναι εδώ και λίγους μήνες, η Αθήνα να έχει αποκτήσει ένα γνήσιο νοτιοαμερικάνικο στέκι-ναό του bbq.

Σιγοκαπνιστά low and slow κρέατα μαζί με άκρως ενδιαφέροντα sides αφού κέρδισαν το κοινό σε πλήθος από events και φεστιβάλ σε κάθε γωνιά της πόλης, αποκτούν το δικό τους στέκι σε έναν πολύχρωμο και άκρως κατατοπιστικό χώρο στου Ψυρρή.

Brisket, Short Ribs, Spare Ribs, Crispy Pork Belly και Pulled Pork σε burgers ή πιατέλες σιγοψήνονται στο custom offset smoker σε θερμοκρασία 120°C για τουλάχιστον 8 ώρες με θαυμάσια sides να τα πλαισιώνουν (όπως το αριστουργηματικό Mac n' Cheese ή η εξαιρετική coleslaw), με το μενού γενικότερα να έχει άφθονες επιρροές από την κουλτούρα του Αμερικάνικου Νότου.

Info
Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, τηλ. 210 3234672.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα