Πώς το Frankie εξελίχθηκε σε μία από τις καλύτερες τρατορίες της Αθήνας

Τα Nice n' Easy απέκτησαν μικρό αδερφάκι που μιλά ιταλικά και τα καταφέρνει περίφημα.

To όνομά του παραπέμπει σε Frank Sinatra και το ύφος του σε ταξιδεύει στην Little Italy της Νέας Υόρκης.

Πώς το Frankie εξελίχθηκε σε μία από τις καλύτερες τρατορίες της Αθήνας

Tο Frankie δεν είναι απλά ένα ακόμη ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας, αλλά μια trattoria που επανασυστήνει στο απαιτητικό κοινό του Κολωνακίου -και όχι μόνο- τη σημασία του όρου.

ΦΡΑΝΚΙ 2

Το alter ego ή μάλλον το μικρό αδερφάκι του Νice ’n’ Easy εμπιστεύεται τα φρέσκα τοπικά υλικά και τις ξεχωριστές πρώτες ύλες, έχει farm-to-table φιλοσοφία και ασφαλώς δεν διαπραγματεύεται ποτέ την υψηλή ποιότητα.

ΦΡΑΝΚΙ 3

Στο μενού που επιμελείται ο Executive Chef Χρήστος Αθανασιάδης και ο Chef de Cuisine Παναγιώτης Μωυσής θα βρεις καλοφτιαγμένες κλασικές επιλογές της ιταλικής κουζίνας, αλλά και gluten free και lactose free προτάσεις.

ΦΡΑΝΚΙ 4

Φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, κρεατικά, ψωμί και πίτσες με προζύμι και βιολογικό αλεύρι που ζυμώνονται καθημερινά και ψήνονται στον ξυλόφουρνο πλαισιώνονται από ελληνικά και ιταλικά κρασιά, καθώς και από ενδιαφέροντα cocktails.

ΦΡΑΝΚΙ 5

Ιnfo

Σκουφά 42, Κολωνάκι, τηλ. 210 3647052

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα