
Πώς το Frankie εξελίχθηκε σε μία από τις καλύτερες τρατορίες της Αθήνας
Τα Nice n' Easy απέκτησαν μικρό αδερφάκι που μιλά ιταλικά και τα καταφέρνει περίφημα.

To όνομά του παραπέμπει σε Frank Sinatra και το ύφος του σε ταξιδεύει στην Little Italy της Νέας Υόρκης.

Tο Frankie δεν είναι απλά ένα ακόμη ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας, αλλά μια trattoria που επανασυστήνει στο απαιτητικό κοινό του Κολωνακίου -και όχι μόνο- τη σημασία του όρου.

Το alter ego ή μάλλον το μικρό αδερφάκι του Νice ’n’ Easy εμπιστεύεται τα φρέσκα τοπικά υλικά και τις ξεχωριστές πρώτες ύλες, έχει farm-to-table φιλοσοφία και ασφαλώς δεν διαπραγματεύεται ποτέ την υψηλή ποιότητα.

Στο μενού που επιμελείται ο Executive Chef Χρήστος Αθανασιάδης και ο Chef de Cuisine Παναγιώτης Μωυσής θα βρεις καλοφτιαγμένες κλασικές επιλογές της ιταλικής κουζίνας, αλλά και gluten free και lactose free προτάσεις.

Φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, κρεατικά, ψωμί και πίτσες με προζύμι και βιολογικό αλεύρι που ζυμώνονται καθημερινά και ψήνονται στον ξυλόφουρνο πλαισιώνονται από ελληνικά και ιταλικά κρασιά, καθώς και από ενδιαφέροντα cocktails.

Ιnfo
Σκουφά 42, Κολωνάκι, τηλ. 210 3647052
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα