Tasty Awards 2024 x Esquire: Εκεί που τρώμε πραγματικά καλό κρέας
Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις το αγαπημένο σου κρεατοφαγικό στέκι στην Αθήνα.
Δεν είναι μυστικό πως στα μέρη μας, το κρέας είχε ανέκαθεν μία πολύ ισχυρή βάση φανατικών οπαδών. Οι τελευταίοι διαρκώς επιστρέφουν σε διαχρονικά καρνιβορικά στέκια ή αναζητούν νέα, με το κάθε ένα εξ' αυτών να καταθέτει τη δική του πρόταση σχετικά με το τι θεωρείται καλή κρεατοφαγία. Τόσο, που έχει δημιουργηθεί πια μία πολύ αξιόλογη σκηνή στο εν λόγω πεδίο.
Από τα ζουμερά παϊδάκια και το κοκορέτσι μέχρι τις πιο δημοφιλείς μπριζόλες και τις premium κοπές μακράς ωρίμανσης, η Αθήνα δείχνει να διαθέτει επιλογές για κάθε φυλή κρεατοφάγων, με εστιατόρια που καλύπτουν όλο τα φάσμα της ζουμερής γαστρονομικής προσέγγισης.
Η κατηγορία Meat των Tasty Awards 2024 x Esquire τιμά και αυτή τη γκάμα εστιατορίων και σε καλεί να στηρίξεις με την ψήφο σου εκείνο ακριβώς το μέρος που ξεχωρίζεις.
> Ψηφίζεις το αγαπημένο σου εστιατόριο για κρέας εδώ.
* Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε μια ξεχωριστή τελετή τον Μάρτιο του 2024.
ΧΟΡΗΓΟΙ TASTY AWARDS 24 x ESQUIRE
Υποστηρικτής: Caffè L'Antico
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς
Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος Κρουστης