Οι Κυριακές έχουν ξανά Sunday Roast στο Vezene

Μετά από περίπου τρία χρόνια, το Sunday Roast έχει επιστρέψει στο δημοφιλές εστιατόριο.

Είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που καθιστούν μία σχεδόν απολαυστική ιεροτελεστία το κυριακάτικο τραπέζι: Αγαπημένα πρόσωπα, οικογένεια και φίλοι, φροντισμένος χώρος, χαρά και ξεκούραση. Και ασφαλώς, περιποιημένο φαγητό. Όλα τα παραπάνω μπλεντάρει η ομάδα του Άρη Βεζενέ με το Sunday Roast, που έχει επανέλθει στο εστιατόριο της οδού Βρασίδα από την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Πιάτα που αγαπήθηκαν και νοσταλγήθηκαν από το foodie κοινό, κλασσικά κυριακάτικα, μερικά νέα entries, ξυλόφουρνος, κατσαρόλα, τηγάνι και κάρβουνο – όλα μπαίνουν στη μέση για να τα δοκιμάσει η παρέα.   

Οι Κυριακές έχουν ξανά Sunday Roast στο Vezene
Οι Κυριακές έχουν ξανά Sunday Roast στο Vezene 3

Από τις διάσημες πίτες του Sunday Roast (μανιταρόπιτα, κρεατόπιτα) έως το κατσικάκι με πατάτες, και από το τηγανητό κοτόπουλο με χαβιάρι έως το λαχταριστό μάγουλο με το χοντρό μακαρόνι, οι επιλογές είναι μπόλικες, καλύπτοντας εύρος γούστων και προτιμήσεων.

Οι Κυριακές έχουν ξανά Sunday Roast στο Vezene 2

Παράλληλα και συμπληρωματικά, μια ξεχωριστή λίστα κοκτέιλ και κρασιού έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Sunday Roast. Προτάσεις που έχουν επιλεγεί αποκλειστικά για το Sunday Roast και για να συμπληρώσουν την κυριακάτικη έξοδο - από λευκά και αρωματικά ροζέ έως πλούσια ερυθρά που θα υπάρχουν διαθέσιμα σε ποτήρι και σε φιάλη. Τα cocktails έχει αναλάβει η ομάδα του Birdman Japanese Pub+Grill.


Info

Από 13.00-18.00 (last call 17.30)
Κρατήσεις: +302107232002 / reservations@vezene.gr  
Online: www.vezene.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας