Οι Κυριακές έχουν ξανά Sunday Roast στο Vezene

Μετά από περίπου τρία χρόνια, το Sunday Roast έχει επιστρέψει στο δημοφιλές εστιατόριο.

Είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που καθιστούν μία σχεδόν απολαυστική ιεροτελεστία το κυριακάτικο τραπέζι: Αγαπημένα πρόσωπα, οικογένεια και φίλοι, φροντισμένος χώρος, χαρά και ξεκούραση. Και ασφαλώς, περιποιημένο φαγητό. Όλα τα παραπάνω μπλεντάρει η ομάδα του Άρη Βεζενέ με το Sunday Roast, που έχει επανέλθει στο εστιατόριο της οδού Βρασίδα από την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Πιάτα που αγαπήθηκαν και νοσταλγήθηκαν από το foodie κοινό, κλασσικά κυριακάτικα, μερικά νέα entries, ξυλόφουρνος, κατσαρόλα, τηγάνι και κάρβουνο – όλα μπαίνουν στη μέση για να τα δοκιμάσει η παρέα.   

Οι Κυριακές έχουν ξανά Sunday Roast στο Vezene
Οι Κυριακές έχουν ξανά Sunday Roast στο Vezene 3

Από τις διάσημες πίτες του Sunday Roast (μανιταρόπιτα, κρεατόπιτα) έως το κατσικάκι με πατάτες, και από το τηγανητό κοτόπουλο με χαβιάρι έως το λαχταριστό μάγουλο με το χοντρό μακαρόνι, οι επιλογές είναι μπόλικες, καλύπτοντας εύρος γούστων και προτιμήσεων.

Οι Κυριακές έχουν ξανά Sunday Roast στο Vezene 2

Παράλληλα και συμπληρωματικά, μια ξεχωριστή λίστα κοκτέιλ και κρασιού έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Sunday Roast. Προτάσεις που έχουν επιλεγεί αποκλειστικά για το Sunday Roast και για να συμπληρώσουν την κυριακάτικη έξοδο - από λευκά και αρωματικά ροζέ έως πλούσια ερυθρά που θα υπάρχουν διαθέσιμα σε ποτήρι και σε φιάλη. Τα cocktails έχει αναλάβει η ομάδα του Birdman Japanese Pub+Grill.


Info

Από 13.00-18.00 (last call 17.30)
Κρατήσεις: +302107232002 / reservations@vezene.gr  
Online: www.vezene.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα