Έχουν περάσει 6 χρόνια από την πρώτη στιγμή που το 'Po'Boys' έκανε την εμφάνισή του στου Ψυρρή και ένα από τα δεδομένα είναι πως παραμένει νόστιμο, πιστό στην α λα αμερικανιά ΒΒQ φιλοσοφία του, με το κρέας πάντοτε πρωταγωνιστή, συνήθως σε κάποια καπνιστή εκδοχή. Co stars τα πληθωρικά από κάθε άποψη σάντουιτς και μπέργκερ, το δημοφιλές mac n’ cheese και, εσχάτως, το παγωτό μηχανής για το φινάλε. 

Όλα εδώ όμως ξεκινούν από τον feelgood και σε διαρκή κίνηση χώρο, στον οποίο συναντάς πάσης φύσεως foodies - και ασφαλώς μπόλικους repeaters που μοιάζουν λες και έχουν πάντοτε καβατζωμένο το ίδιο ακριβώς τραπέζι κάθε φορά που έρχονται εδώ. 

Ο Βασίλης Σπόρος δεν ησυχάζει ποτέ και, παρότι βαδίζει σταθερά στη γνωστή γευστική κατεύθυνση, φροντίζει για νέες -μικρές ή μεγαλύτερες- προσθήκες στο μεγάλο μενού. 

Η συνέχεια στο Athinorama.gr