Σε ένα νεοκλασικό κτίριο στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών στο Θησείο, η γαστροταβέρνα, όπου γη και θάλασσα συναντιούνται σε μια σάλα βγαλμένη απ’ το παλιό καλό ελληνικό σινεμά, είναι σταθερή αξία στις εξόδους της παρέας για κρασί και κρεατοφαγικές απολαύσεις.

Ο σεφ Κωνσταντίνος Παλυβός φρεσκάρει με νέα ματιά πιάτα ελληνικής κουζίνας, αρκετά από τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε. Το μαδημένο αρνάκι πάνω σε πουρέ ψητής μελιτζάνας με λιαστή ντομάτα και τυροκροκέτες, το μοσχαράκι στη γάστρα, ο πιτόγυρος που σερβίρεται σαν tacos, το λαχταριστό κοντοσούβλι προβατίνας, η χοιρινή μπριζόλα διπλής κοπής σκεπασμένη με καπνό από ξύλο ελιάς και η ταλιάτα Black Angus ωρίμανσης 40 ημερών ξεχωρίζουν από τις επιλογές του μενού. 

Tip: Επιδόρπια όπως το Baked Alaska-μουστοκούλουρο, ο μπακλαβάς-μηλόπιτα και το προφιτερόλ κάστανο σφραγίζουν γλυκά την έξοδό σας.

Ηρακλειδών 3, 2103426794, abibayio.gr, FB: Αμπιμπάγιο – Abibayio, IG: abibayio