Ένα τόσο προσεκτικά διαμορφωμένο έθνικ εστιατόριο, με αλεγρία και εξωτισμό στην ατμόσφαιρα, πράσινο της ζούγκλας μαζί με κομψές ντιζαϊνάτες λεπτομέρειες και όνομα που σε ταξιδεύει στο τριεθνές Βραζιλίας, Αργεντινής και Παραγουάης, θα έπρεπε να θεωρείται ήδη από μόνο του ethnic chic. Την ισχυρή πεποίθηση συμπληρώνει με τρόπο καθοριστικό και γοητευτικό η φροντισμένη κάρτα του φαγητού με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Γιάννη Παρίκου, με προτάσεις ιδιαίτερες και νόστιμες για κάθε στιγμή της ημέρας, με μπόλικα τροπικά twists. Ακριβώς τέτοιες είναι επιλογές σαν το tropical rib-eye από Black Angus Αργεντινής, με ψητό ανανά και ροκφόρ, τον τόνο στην parrilla με νουντλς, ντομάτα, φύκια, ρόκα και παρμεζάνα, τα short ribs με σάλτσα τεριγιάκι, πουρέ γλυκοπατάτας και αρωματικά βότανα ή την τσιπούρα σχάρας με σελινόριζα, αχνιστά χόρτα και σαφράν.
Tip: Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και θα το διαπιστώσεις με τον εξαιρετικό καφέ και τα healthy smoothies, που πλαισιώνουν έξοχα το πολύ καλό brunch.
Δες περισσότερα έθνικ εστιατόρια στο Athinorama.gr