Στην καρδιά του λιμανιού του Πειραιά, το πέρασμα από το κατώφλι του υπέροχου νεοκλασικού σηματοδοτεί ένα πολύχρωμο ταξίδι στον πλούτο των λατινοαμερικάνικων γεύσεων, με οδηγό τον νέο σεφ του "Che" Παύλο Σάφτη. Σε υπέροχη latino exotica σκηνογραφία φορτωμένη με χρώμα, memorabilia και ωραίες μουσικές που θα σας βάλουν στο κλίμα, ξεκινάτε τη μέρα δυναμικά με τα signature chimichanga club sandwich. Από το μεσημέρι, το μενού προτείνει γεύσεις με λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο, όπως τα τάκο γαρίδας παναρισμένης σε ινδοκάρυδο, με ρόδι, jalapeno mayo, mango salsa και shrimp powder ή τα vegan mushroom chili con carne τάκο με ραγού μανιταριών και βίγκαν τυρί cotija. Στα οπωσδήποτε, το churrasco al pastor με corn ribs, δηλαδή μεξικάνικος "γύρος" με παϊδάκια καλαμποκιού, αλλά και η αυθεντική picanha black angus με κόκκινο chimichurri και καρότα καραμελωμένα με chipotle, πιάτο με ξεχωριστή προσωπικότητα. Τη βαθιά γεύση του μενού συμπληρώνουν τα πολύχρωμα signature κοκτέιλ που ετοιμάζει η μπάρα.

Tip: Δύσκολο, αλλά πρέπει να αφήσετε λίγο χώρο για τα εξαίσια επιδόρπια, όπως το "che-noli" με λευκή σοκολάτα, φιστίκι, γουακαμόλε μπανάνας και pico de gallo από αργεντίνικο κεράσι morello.

Δες περισσότερα έθνικ εστιατόρια στο Athinorama.gr