Θα μπορούσε η κουζίνα της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου να συναντήσει τις ελληνικές γεύσεις και μάλιστα στην καρδιά της Αθήνας; Την απάντηση δίνει το "Rakkan" στα Ιλίσια, στην περιοχή ακριβώς πίσω από το "Hilton", συνδυάζοντας τις δύο εκ διαμέτρου αντίθετες γευστικές κουλτούρες με τον σεφ Βαγγέλη Παπανίκα στο συντονισμό ισορροπιών και εντάσεων. Στο μενού θα βρείτε μια γκάμα προτάσεων, όπως ντολμαδάκια tempura με μαγιάτικο τυλιγμένο σε φύλλο miso, καλοφτιαγμένα signature rolls, αλλά και ενδιαφέροντα κυρίως, όπως το λαβράκι Χιλής με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα από βούτυρο και yuzu. Για τον γλυκό επίλογο η τάρτα lemon yuzu ή ένα σοκολατένιο προφιτερόλ namelaka είναι ό,τι πρέπει, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο μπαρ για να κλείσει η βραδιά με κοκτέιλ και ωραίες μουσικές ζωντανά ή από guest DJs.
Tip: Το "Rakkan" διαθέτει και ιδιωτικό χώρο ιδανικό για συναντήσεις, με φόντο το ενυδρείο που πλαισιώνει το μπαρ.
Δες περισσότερα έθνικ εστιατόρια στο Athinorama.gr