Το παγωτό έχει γίνει πλέον και στην Αθήνα σοβαρή υπόθεση με γνωστά brands και μικρές προσωπικές εταιρείες να ψάχνουν τα υλικά και τις παρασκευές τους και να επιστρατεύουν όλη τη γνώση και τη δημιουργικότητά τους με στόχο να μας προσφέρουν υπέροχο, φυσικό παγωτό σε αγαπημένους και πρωτότυπους συνδυασμούς. Με επώνυμο γάλα, vegan, με φρέσκα φρούτα και ψαγμένα υλικά από εκλεκτούς παραγωγούς, σε χώρους μικρούς ή μεγάλους που ακτινοβολούν μεράκι, φροντίδα και ευαισθησία, τα παγωτατζίδικα και οι διευθύνσεις για καλό παγωτό που ακολουθούν μας κρατούν την πλέον δροσερή παρέα το φετινό καλοκαίρι - και όχι μόνο!
Στον "Άραξο" το παγωτό από φρέσκο γάλα ημέρας είναι μια κατηγορία από μόνο του
Ένα λαχταριστό παγωτό πάντα ήταν, και θα είναι, η καλύτερη παρέα για το καλοκαίρι. Ωστόσο πριν και πάνω από όλα έρχεται το γάλα.
Η συνέχεια στο Athinorama.gr